Vlatka Strusa izabrana za predsjednicu Strukovne grupe računovođa HGK – Županijske komore Virovitica

Na održanoj konstituirajućoj sjednici Strukovne grupe računovođa HGK – Županijske komore Virovitica, 16. listopada, Vlatka Strusa, direktorica tvrtke Strusa d.o.o. Virovitica, izabrana je za predsjednicu Strukovne grupe, a za zamjenicu predsjednice Beti Koren, direktorica tvrtke Koren services d.o.o..

Izabrani su i članovi Vijeća Strukovne grupe računovođa: Vladimir Ivoš, direktor tvrtke Poslovni servis d.o.o. Virovitica, Siniša Sudec, direktor tvrtke Infoss d.o.o. Slatina i Iva Perović, šef računovodstva tvrtke Ratel d.o.o. Pitomača,

Odluka o izboru članova Vijeća Strukovne grupe računovođa temelji se na prethodno održanim sastancima predstavnika računovodstvenih tvrtki Virovitičko-podravske županije, održanim u HGK – Županijskoj komori Virovitica, 20. ožujka, 13. travnja i
11. svibnja 2018. godine.

Na dnevnom redu je bilo i izvješće s plenarne sjednice Udruženja računovođa HGK, koja je održana 27. rujna u Zagrebu, koje su iznijele članice Vijeća Udruženja računovođa HGK Vlatka Strusa i Beti Koren.

U svezi aktualne problematike iz sfere ove djelatnosti, osobito preventivnih aktivnosti inspekcija kroz upozorenja na ispravke uočenih nedostataka u danom roku, a ne samo sankcioniranja, iskazan je interes za zajednički skup koji bi organizirali s: Ministarstvom financija – Poreznom upravom i ostalim institucijama, te predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Članice su upoznate o portalu digitalnakomora.hr , novom uslugom Hrvatske gospodarske komore koja je potpuno besplatna.
Registracijom članice automatski imaju pristup velikom broju potrebnih podataka. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content