1. ŽNL Suhopolje slavi jesensku titulu, Podravac iz Sopja će prezimiti na pretposljednjoj poziciji

Voćin – Suhopolje 0:3
Igrač utakmice: Ivan Ibriks (Suhopolje)

Već na samom početku utakmice u Voćinu gosti iz Suhopolja su pokazali da se znaju snalaziti i na teškom terenu. Prvi zgoditak za goste u osmoj minuti postigao je Josip Ivačić, a već u devetoj minuti Ivan Ibriks udvostručio je prednost gostiju. Pobjedu je potvrdio Ibriks svojim drugim zgoditkom. Ovom pobjedom Suhopolje je potvrdilo titulu jesenskog prvaka.

Sloga Zdenci – Mikleuš 2:2
Igrač utakmice: David Mrva (Mikleuš)

U Velikom Rastovcu gledatelji su vidjeli zanimljivu utakmicu. “Domaća” momčad zdenačke Sloge povela je zgoditkom Alena Dedaja na kraju prvog dijela. U pedeset prvoj minuti poravnao je Ivica Marjanović. Domaćima je novu prednost donio Matija Bubaš u sedamdeset trećoj minuti. Konačni rezultat je postavio Goroslav Rukavina osam minuta prije kraja utakmice. Svakoj momčadi pripao je po bod.

Dinamo Četekovac – Graničar Okrugljača 9:0
Igrač utakmice: Darko Kokoška (Dinamo Četekovac)

Dinamo je u Četekovcu ugostio posljednje plasirani Graničar iz Okrugljače. Gosti su doputovali sa samo deset igrača. To se osjetilo na krajnjem rezultatu. Domaća momčad je pobijedila 9:0. Šest zgoditaka postigao je još uvijek nezamjenjivi Darko Kokoška. Dva je pridodao Emanuel Kristić, dok je jednog postigao Ivo Dujmić.

Slavonija Sladojevci – Bratstvo Gornje Bazje 4:1
Igrač utakmice: Igor Dunković (Slavonija Sladojevci)

U Sladojevcima poveli su gosti iz Gornjeg Bazja zgoditkom Vedrana Bajivića u petnaestoj minuti iz kaznenog udarca. Nakon toga slijedi one man show. Svojim zgodicima u devetnaestoj, dvadeset sedmoj, trideset trećoj i sedamdeset šestoj minuti domaći igrač Igor Dunković svojoj momčadi donosi uvjerljivu pobjedu za uspješan kraj prvenstvene polusezone.

Bušetina 1947. – Lukač 05 4:0
Igrač utakmice: Janko Brlas

Nakon četiri sušna kola u domaćem susretu s gostima iz Lukača, Bušetina 1947. vratila se pobjedama. Valentino Pavlak u dvadeset trećoj minuti dovodi domaću momčad u prednost. Roberto Meseš popularni “Pepe” u trideset devetoj minuti povećava na 2:0. Priču je završio najbolji bušetinski strijelac Janko Brlas zgodicima u četrdeset prvoj i sedamdeset trećoj minuti. Tako je bušetinska momčad polusezonu završila na trećem mjestu, dok je Lukač 05 četvrti.

Mladost 1930. Čađavica – Podravac Sopje 2:1
Igrač utakmice: Tomislav Ribić

U Čađavici se borilo za bijeg s dna tablice. O žustroj borbi govori i osam žutih kartona, od kojih je svaka momčad zaradila po četiri. Prvi dio završio je bez zgoditaka. Domaći su poveli u trećoj minuti nastavka utakmice zgoditkom Marka Mudrog. Tri minute kasnije korpulentni gostujući napadač Goran Kizivat poravnava rezultat. Pobjedu domaćoj momčadi donosi svojim zgoditkom u osamdesetoj minuti Tomislav Ribić. Ovom pobjedom Mladost 1930. se popela na osmo mjesto na tablici, dok je Podravac pao na pretposljednje mjesto.

Mladost Čačinci – Rezovac 3:1 – uskoro opširnije…

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content