Ženski rukometni klub Tvin Virovitica mijenja ime u Ženski rukometni klub 1234 Virovitica

Desetljećima su ženski rukomet u Virovitici i tvrtka Tvin međusobno povezani. Tvrtka Tvin je stajala iza kluba u danima slave, ali i teškim danima.

Posljednjih godina zbog krize Tvin je sve manje financijski pomagao ženski rukomet. Uprava kluba je donijela odluku, da se krene u promjenu imena.

-U posljednjih desetak godina Tvin nam je u nekoliko navrata uplatio ukupno deset tisuća kuna, što je malo, budući da klub nosi njegovo ime. U više navrata pokušali smo dogovoriti dugoročnu suradnju s tvrtkom Tvin. Pokušali smo razgovarati s prvim čovjekom tvrtke Ivanom Slamićem, slali smo dopise, bilo je obećanja, ali ništa konkretno. Tražili smo samo dobru volju, da se pokaže da Tvin i dalje stoji iza nas. Imali smo strpljenja i čekali godinama. Klub je sve to vrijeme nosio i promovirao ime Tvina. Svojim odličnim rezultatima posebice na državnim završnicama za mlađe uzraste bili smo odlična reklama za tvrtku. U Hrvatskoj smo među pet-šest klubova, koji su prepoznatljivi po najkvalitetnijem radu s mlađim uzrastima u ženskom rukometu. Znamo da je Tvin postao sinonim za ženski rukomet u Virovitici. Na posljednjem sastanku predsjedništva kluba donijeli smo odluku da klubu promijenimo ime – rekao nam je predsjednik kluba Branko Krušelj.

IMG 0395 Small Custom

Promjena imena planira se početkom iduće godine.

-Početkom iduće godine planiramo skupštinu kluba, na kojoj ćemo predložiti novo ime Ženski rukometni klub 1234 Virovitica. Trenutno grad Virovitica i Sportska zajednica grada financijski najviše stoje iza kluba i logično je da nosimo to ime – objasnio nam je Krušelj.

(www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content