31. MNT “ZIMA” 2018./19. Dosad u seniorskoj konkurenciji Duhovi, ICV i Džezeri bez poraza

Na orahovačkom malonogometnom turniru koji se ove godine igra u Čačincima, u srijedu je odigran posljednji dan prvog kruga kod seniora, dok su ostale konkurencije razigravale po skupinama.

Nakon posljednjih utakmica, osam seniorskih momčadi plasiralo se u drugi krug i postavljeni su u dvije skupine po pet. U drugom će krugu tako igrati, u skupini E: Duhovi, ICV – najbrži, najčitaniji, najslušaniji Virovitica, Pejak gradnja CB Apis, Pistacio i MNK Brezik Caffe night bar Slatina te u skupini F: Džezeri CB Radić Osječko, Lješnjak United, Žali Bože Borik, Gideon brothers Viljevo i Mars napada. Iz svake skupine po četiri momčadi će se plasirati u četvrtfinale. Zadnjeg dana prvog kruga odigrane su dvije seniorske utakmice.

396567 Custom
Ekipa Džezeri CB Radić Osječko

U prvoj je to bio ogled za prvo mjesto u skupini između virovitičkog ICV-a i slatinskog Mars napada. Bila je to sjajna utakmica u kojoj su Virovitičani čak četiri puta vodili, a Slatinčani se uvijek uspjeli vratiti. Po dva pogotka postigli su Rene Prugovečki za ICV te Matej Kupres za Mars napada. Završilo je 4:4 čime je ICV osvojio prvo, a Mars Napada drugo mjesto u skupini. U drugoj utakmici Džezeri iz Feričanaca su s dva pogotka Marina Pavlovića slavili protiv Pejak gradnje CB Apis iz Cabune čime su potvrdili prvo mjesto. U kategoriji do 10 godina NK Martin je slavio kontra Voćina, kod igrača do 12 godina Škola nogometa Fešk svladala je vršnjake orahovačkog Papuka, a čačinačka Mladost sladojevačku Slavoniju. U uzrastu do 14 godina Slanci Zdenci i Škola nogometa Fešk remizirali su bez pogodaka, a precizniji nakon šesteraca za plasman, bili su Zdenčani. U drugoj utakmici ovog uzrasta Slavonija je s dva pogotka Silvija Mumleka dobila Školu nogometa Papuk. Kod juniora Klizave patike su deklasirale Rile Mont Slatina, a Aristrokrati su bili bolji od Prijatelja iz Ćeralija. U najstarijoj kategoriji, veterana, odigran je remi Stanja šoka i Slatinske banke, a mirniji sa šest metara bili su ”bankari”. U konkurenciji ”mjesta” Orahovica priprema i gradnja utrpala je pola tuceta Staroj Jošavi, a Slatina Auto servis svladala je Čačince.

IMG 2293 Custom Custom

Rezultati:

U-10 NK Voćin – NK Martin Apartmani Sertić 0:3
U-12 ŠN Papuk1 – ŠN FEŠK Autovukoja 0:3
U-12 NK Mladost MFT Projekti – NK Slavonija 2:0
U-14 ŠN FEŠK Feraplast – Slanci Zdenci 0:0 (1:0p)
U-14 NK Slavonija Sladojevci – ŠN Papuk 2:0
Juniori Klizave patike – Rile Mont Slatina 5:0
Juniori Prijatelji-Ćeralije – Aristokrati 0:2
Veterani Stanje šoka – Slatinska banka d.d. 2:2 (3:5p)
Mjesta Orahovica Priprema i gradnja – Stara Jošava 6:0
Mjesta Čačinci – Slatina Auto servis Ino 1:3
Seniori B ICV Naj Naj Naj – Mars Napada 4:4
Seniori C Pejak gradnja CB Apis – Džezeri CB Radić Osječko 0:2

Završen prvi krug i odmah nastavljen drugi krug orahovačkog malonogometnog turnira u konkurenciji seniora

ICV na krilima Babeca do pobjede

IMG 2270 Custom Custom

U četvrtak je krenuo drugi seniorski krug natjecanja 31. malonogometnog turnira ”Zima 2018./2019.” u Čačincima, dok ostale konkurencije odigravaju završne utakmice razigravanja po skupinama. U seniorskoj konkurenciji odigrana su tri susreta, dva iz skupine E i jedna iz F. U skupini E prvo su se susreli ICV – najbrži, najčitaniji, najslušaniji Virovitica i MNK Brezik. Virovitičani su od početka držali sve konce igre u svojim rukama, igrali bolji i ljepši nogomet što ih je već u uvodu utakmice dovelo do dva pogotka prednosti pogocima Ivana Ibriksa. Pogreškom virovitičke obrane, Kristić smanjuje i s tim rezultatom se odlazi na odmor. Odmah na početku drugog dijela Ronaldo Rengel povisuje prednost ICV-a, a vrlo brzo Šimek smanjuje iz slobodnog udarca. No, to je bilo gotovo sve od MNK-a Brezik jer u nastavku Antonio Babec hattrickom rješava pitanje pobjednika, dok je poraz samo ublažio Bračun.

Odličnu utakmicu punu preokreta odigrali su Pejak gradnja CB apis Cabuna i Pistacio Slatina. Poveli Cabunjani, no Slatinčani vrlo brzo okreću priču na svoju stranu da bi u nastavku na krilima Emanuela Jakovića, na kraju s tri pogotka mirno priveli utakmicu kraju.

U posljednjoj seniorskoj utakmici Lješnjak United iz Čačinaca minimalno je slavio kontra slatinskog Mars napada pogotkom Domagoja Ninčevića.

IMG 2298 Custom Custom

U ostalim kategorijama, do 8 godina prva momčad Škola nogometa Papuk svladala je drugu, do 10 godina remizirali su Martn i čačinačka Mladost, do 12 godina Papuk 1 je bio uspješniji od ”dvojke”, do 14 godina Voćin je svladao zdenačke Slance, a kod juniora ŠN Fešk je bila bolje od OPG-a Rukavina, odnosno OPG Dmitrović od MNK Umjetne. U konkurenciji Mjesta Stara Jošava je nakon 2:2 bolje izvela šesterce od Feričanaca, a Voćin je nadvisio Donju Pištanu.

Rezultati od 03. siječnja (četvrtak)

U8 ŠN Papuk 1 – ŠN Papuk 2 4:0
U10 NK Martin Apartmani Sertić – NK Mladost Čačinci 1:1 (4:5p)
U12 ŠN Papuk 1 – ŠN Papuk 2 5:0
U14 Slanci Zdenci – NK Voćin 0:1
Juniori OPG Rukavina – ŠN FEŠK Zeba Holtz 1:2
Juniori MNK Umjetna – OPG Dmitrovic CB Bolero 0:4
Mjesta Feričanci Udruga prijateljstvo – Stara Jošava 2:2 ( 2:4p)
Mjesta Voćin–Donja Pištana Noja United 5:3
Mjesta Slatina AS Ino – Orahovica Priprema i gradnja 3:3 (5:4p)
Seniori E ICV Naj Naj Naj Virovitica – MNK Brezik 6:3
Seniori E Pejak gradnja CB Apis – Pistacio 3:5
Seniori F Lješnjak United – Mars Napada 1:0

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić i M. Šolc)

[g-gallery gid=”500940″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content