ŽUPANIJSKI DERBI U PITOMAČI U goste stiže jesenski prvak Papuk, Bosilkovski očekuje tri boda

U prva dva kola proljetnog dijela 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Pitomače su osvojili četiri boda. Pobijedili su na svom terenu u posljednjim trenucima utakmice Tomislav iz Bereka. Nakon toga su gostovali u obližnjem Đurđevcu i osvojili bod.

U susretu s Picokima Pitomačani su dominirali, ali nikako nisu uspjeli postići zgoditak te su se morali zadovoljiti podjelom plijena.

Danas (subota) u 15 sati na igralištu u Pitomači igra se županijski derbi između Pitomače i Papuka iz Orahovice.

-Moji napadači bi konačno trebali ući u pucačku formu i početi postizati golove. Nadam se da će nam se u susretu s Papukom, jednom od najjačih momčadi lige otvoriti i da ćemo osvojiti tri boda – najavio je županijski derbi Goran Bosilkovski, trener Pitomače.

Papuk je u prvom kolu nastavka neočekivano izgubio u Virovitici od pomlađenog sastava domaćina, a prošle subote s dosta muke je osvojio bodove na svom terenu u utakmici s Ferdinandovcem.

-Nastavljamo onako kako idemo od početka prvenstva, smireno utakmicu po utakmicu. Vjerujem da u Pitomači možemo doći do pozitivnog rezultata. Mi igramo bez imperativa, za sebe, dečki daju sve od sebe jer vole ono što rade i to je ono najvrjednije u ovoj momčadi – utakmicu je najavio trener Papuka Darko Krsnik.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content