1. ŽNL Suhopolje i čačinačka Mladost donijeli tri boda s gostovanja, Janko Brlas hat-trickom srušio Rezovčane

Na terenima županijskih prvoligaša, proteklog je vikenda odigrano 21. kolo.

Vodeće Suhopolje gostovalo je u Novoj Šarovki, gdje domaće utakmice igra Podravac iz Sopja. Domaća momčad je u dva navrata bila u prednosti (1:0 i 2:1) zgodicima Milenka Beneša i Renata Karačića. Do odlaska na odmor gosti su preokrenuli na 3:2. Pogotke za Suhopolje postigli su Antonio Babec dva i Nikola Menegati jednog. Tek u posljednjih šest minuta utakmice, nakon niza promašaja, Suhopoljci su zgodicima Silvija Buzuka i Ivana Ibriksa potvrdili pobjedu.

Podravac Sopje – Suhopolje 2:5
Igrač utakmice: Antonio Babec

Bratstvo iz Gornjeg Bazja u Mikleuš je doputovalo desetkovano, bez vratara Franjića, Tonija Zebe… Na vrata je morao stati iskusni napadač Mario Pšihistal. Domaća momčad je povela zgoditkom Josipa Jančića u sedmoj minuti. Gosti su preokrenuli rezultat zgoditkom Vedrana Bajivića u 26. i Dine Milinovića u 48. minuti. U posljednjih dvadesetak minuta gostujuća obrana je bila pod stalnom opsadom domaćih napadača, koji su u nekoliko navrata pogodili okvir gola. Josip Jančić je u 72. minuti svojim drugim zgoditkom izjednačio rezultat, koji je na kraju bio konačan.

Mikleuš – Bratstvo Gornje Bazje 2:2
Igrač utakmice: Josip Jančić

U Bušetini je gostovao Rezovac. Gosti su poveli zgoditkom Patrika Bazijanca. Gostujuća prednost očito je probudila domaću momčad. U četiri minute rezultat je preokrenuo najbolji domaći topnik Janko Brlas. Prvi zgoditak je postigao iz slobodnog, a drugi iz kaznenog udarca. Nakon odmora Vanja Dežmarić je poravnao rezultat na 2:2. Roberto Meseš u 61. minuti ponovno dovodi domaću momčad u prednost. Konačni rezultat postavio je Janko Brlas svojim trećim pogotkom.

IMG 4605 Custom

Bušetina 1947. – Rezovac 4:2
Igrač utakmice: Janko Brlas

Drugoplasirana Mladost iz Čačinaca gostovala je u Voćinu. U prvom dijelu, uz niz promašaja, gosti su postigli dva zgoditka: Ivan Buneta u 24. minuti i Ivan Ugarković u 33. minuti. Već u prvoj minuti nastavka iskusni Ivica Gusić smanjio je gostujuću prednost na 1:2. Gostujuću pobjedu potvrdio je svojim drugim zgoditkom Ivan Buneta u 75. minuti.

Voćin – Mladost Čačinci 1:3
Igrač utakmice: Ivan Buneta

Slavonija iz Sladojevaca došla je do prve pobjede u proljetnom dijelu sezone. Pobijedili su na svom terenu Lukač 05 rezultatom 5:2. U prvom dijelu domaća momčad je povela 3:0 s dva zgoditka Patrika Foteza i jednim Bože Rivića. Nakon odmora probudili su se gosti iz Lukača i zgodicima Matea Rajnovića i Andrejasa Černelija smanjili domaću prednost. Domaću pobjedu su u posljednjih šest minuta potvrdili Igor Dunković iz kaznenog udarca i Mihael Novaković. Ovom pobjedom Slavonija je napravila mali korak u bijegu s dna tablice.

Slavonija Sladojevci – Lukač 05 5:2
Igrač utakmice: Patrik Fotez

U susretu čađavačke Mladosti 1930. i Dinama iz Četekovca pobijedio je domaćin rezultatom 2:1. Mladost je povela pogotkom Roberta Šomođija u 12. minuti. S minimalnom prednošću domaće momčadi se otišlo na odmor. U 74. minuti prednost domaćina udvostručio je Antonio Martinčević. Konačni rezultat postavio je Matej Dorinka u posljednjoj minuti utakmice.

Mladost 1930. Čađavica – Dinamo Četekovac 2:1
Igrač utakmice: Antoinio Martinčević

Sloga iz Zdenaca na “svom terenu” u Dolcima igrala je s posljednjeplasiranim Graničarom iz Okrugljače. Prvi dio je završio bez pogodaka. Tek su u drugom dijelu domaći napadači napunili gostujuću mrežu. Zgoditke za Slogu postigli su Alen Dedaj dva te Antonio Vratković, Mario Duspara i Mihael Nikolić po jedan, dok je za goste strijelac bio Alen Fučkar.

Sloga Zdenci – Graničar Okrugljača 5:1
Igrač utakmice: Alen Dedaj

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”525986″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content