Foto: Pogledajte modne kreacije večernjih haljina i vjenčanica, učenika industrijsko-obrtničkih škola iz Virovitice i Slatine

Na sajamskoj pozornici Viroexpa u sklopu kulturno-umjetničkog dijela kao i svake godine u sklopu Frizersko-modne revije svoj rad predstavile su učenice Industrijsko-obrtničke škole iz Virovitice i Slatine. Publika je imala priliku vidjeti vještine frizera, kozmetičara, krojača i cvjećara, te glazbeno-scenski nastup. Inače, učenice iz Slatine nosile su kreacije koje su same izradile.

IMG_0563Mentorice virovitičke Industrijsko-obrtničke škole bile su Klaudija Fadljević-Gomerčić, Nikolina Dubac, Željka Vargović, Renata Matovina i Vlasta Honjek-Golinec, dok su mentorice i mentori slatinskih učenika bile Kornelija Zubčević, Spomenka Prša, Natalija Vidak, Dragutin Kiš i Paula Kukuljević. Vjenčane bukete za reviju je izrađivala Kristina Horvat Vargović s učenicima 2. razreda cvjećara. Na reviji je sudjelovalo 56 učenika iz Virovitice i 28 iz Slatine. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content