Voćin u 18. kolu I. ŽNL dočekuje Suhopolje, Čović i Dumenčić složni u jednome: “Neka pobijedi nogomet”

U nedjelju, 10. travnja, na Livatku nas očekuje prava nogometna poslastica. Dva rivala odmjerit će snage, a pobjednik će imati veliku prednost u završnici prvenstva I. Županijske nogometne lige. Premda Suhopolje ima tri boda manje od prvoplasiranog Voćina, “Grofovi” imaju i utakmicu manje. U 16:30 sati glavni sudac označit će početak susreta u Voćinu između istoimenog domaćina i Suhopolja.
Tom nam je prilikom Hrvoje Čović, važna igračka “karika” u Voćinu, kazao:
– Nakon dosadašnjeg burnog i napetog dijela sezone u nedjelju u Voćinu na našem vrućem terenu dočekujemo Suhopolje. Pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu i pogledaju ovaj dvoboj jer sam uvjeren da će biti dosta toga za vidjeti. Mi ćemo dati sve od sebe da opravdamo očekivanja naših navijača i da napokon sami zasjednemo na vodeću poziciju lige. Protivnik je vrlo kvalitetan i svjesni smo da nas čeka težak posao, ali isto tako vjerujem da će naš momčadski duh i poneka individualna kvaliteta ipak donijeti razliku. Siguran sam da će u nedjelju pobijediti nogomet i da će navijači biti zadovoljni. – istaknuo je Čović.
Suhopolje u Voćin putuje s namjerom da osvoji “pun plijen”.
– Idemo na teško i zahtjevno gostovanje u Voćin sa samo jednim ciljem, a to su tri boda. Znamo da se i domaćin nada pobjedi jer znaju da ih poraz udaljuje od naslova prvaka i samim time na njima je veći pritisak jer mi dolazimo rasterećeni i s vjerom u našu dobru igru koju pokazujemo tijekom cijelog ovog prvenstva i u pozitivan rezultat po nas. Mlada smo momčad, potentna, željna dokazivanja i tako idemo iz tekme u tekmu, a isto će biti i u nedjelju. Mi gledamo sebe i našu igru, a ostale stvari nas ne zanimaju niti se s njima opterećujemo jer ispred sebe imamo cilj za koji ćemo “poginuti” svi skupa. Neki se trude ovu tekmu dignuti na malo viši nivo i žele malo zakuhati, ali mislim da za tim nema potrebe jer najbitnije od svega je da pobjedi nogomet i da ljudi, koje ovim putem pozivam u što većem broju, uživaju u utakmici i da opravdamo svi skupa ovaj derbi koji svi s nestrpljenjem iščekujemo. – kazao je “prva violina” na vratima Suhopolja Kristijan Dumenčić. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content