Virovitičke frajlice u Đurđevac i Virje na završnicu Prvenstva Hrvatske

Odlične vijesti stigle su iz Hrvatskog košarkaškog saveza. Naime domaćinstvo Prvenstva Hrvatske za igračice do 11 godina, na koje se plasirala i ekipa ŽKK Virovitice, održat će se 6. i 7. svibnja u Virju i Đurđevcu. Bit će to prilika da se utakmice trenutno najboljih devet ekipa u Hrvatskoj odigraju u domaćinskoj atmosferi jer vjerujemo da će mame, tate, bake, djedovi, rodbina, prijatelji i zaljubljenici u ovaj atraktivan sport doći u obližnja mjesta i podržati frajlice kako bi već osigurano deveto mjesto možda pretvorili i u nešto više.
Na završnici će nastupiti najmlađa ekipa aktualnih prvakinja Hrvatske Medvešćaka iz Zagreba uz koju su se kao pobjednice zagrebačke regije plasirale i djevojke također prvoligaškog zagrebačkog kluba Croatia 2006. Iz južne regije odnosno Dalmacije prvenstvo su izborile Ragusa iz Dubrovnika te Otok Murter. U istočnoj regiji najbolje su bile odlične košarkašice KK Brod iz Slavonskog Broda te KK Borovo-Vukovar iz Vukovara. I zapadne regija, odnosno Istra i Kvarner, imat će svog predstavnika dok će Regiju sjever predstavljati pomladak prvoligašica Podravac Virje i ŽKK Virovitica
Očekujemo žrijeb i nadamo se da ćemo imati malo sreće te dobiti neku od ekipa s kojima ćemo se moći ravnopravno nositi. Naravno da očekujemo podršku naših vjernih navijača jer je ovo kruna odlične organizacije i rada u klubu na čemu svima veliko hvala rekao je nakon ovih dobrih vijesti trener virovitičkih frajlica Robert Fritz. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content