VIROEXPO 2019. Na njihovoj platformi možete kupiti domaći kulen, med i kokice – kriptovalutama

Na Viroexpu naviknuti smo na različita iznenađenja, a jedno takvo pripremili su na štandu Deal Shaker. Domaći grah, kukuruz i suhomesnate proizvode te drugo što su izložili bilo je već kupljeno na istoimenoj trgovačkoj platformi koju su predstavili posjetiteljima.

U toj platformi trenutno je više od tri i pol milijuna korisnika iz 170 država te oko 100.000 registriranih trgovaca. Platforma okuplja obrtnike, trgovine, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, ugostiteljske objekte te sve one koji nešto potražuju ili nude, bilo da je riječ o običnom sportskom biciklu, domaćim kolačima, unikatno izrađenim satovima ili skupocjenom automobilu.

U Hrvatskoj djeluje nekoliko mjeseci, a Viroexpo, koji uključuje poljoprivredu, gospodarstvo i obrtništvo su prepoznali kao izvrsnu priliku za još bolju promociju svojih usluga, kaže Sanja Tolj iz Deal Shakera.

-Služimo kao poveznica platforme s trgovcima iz cijelog svijeta, a u Hrvatskoj najviše poslujemo s OPG-ima i malim trgovcima. Za njihove proizvode postoji velik interes kod ugostitelja na Jadranu koji žele domaće i zdrave prirodne proizvode pa na ovaj način povezujemo ‘plavu’ i ‘zelenu’ Hrvatsku – objasnila je Sanja Tolj iz Osijeka.

Platformu su kroz tri dana predstavili izlagači ne samo iz Hrvatske, nego i Bosne i Hercegovine te cijele regije. Zanimljivost plus je što platforma uz klasični model fiat valute posluje i s kriptovalutama, pa je moguće, primjerice, domaći kulen ili cvjetni med kupiti – kriptovalutom. (www.icv.hr, mlo, foto: L. M. Hock)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content