FESTIVAL MLADIH SLATINSKIH TALENATA Započele prijave za audiciju koja će se održati u petak, 31. svibnja

Društvo “Naša djeca” Slatina i ove godine organizira Festival mladih slatinskih talenata (pjevačkih) koji će se održati u mjesecu kolovozu povodom proslave Dana grada Slatine. Festival se organizira za djecu vrtićke i školske dobi s područja grada Slatine.

Audicija za festival će se održati 31. svibnja u 17 sati u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina na adresi Šetalište Julija Burgera 5 (zgrada u dvorištu stare pošte).

Prijave za audiciju započinju danas (utorak) i traju do petka, 31. svibnja. Svi zainteresirani svoj popunjeni obrazac prijavnice mogu poslati na e-mail: [email protected] ili osobno uručiti odgajateljicama u vrtićima i učiteljicama u školama te u prostorijama Društva “Naša djeca” Slatina.

IMG 1090 Custom

Na audiciji kandidat/kandidatkinja predstavit će se “a capella” pjevanjem. Rezultati audicije bit će objavljeni najkasnije u roku dva radna dana nakon održavanja audicije, a ukoliko postoji potreba audicija će se obaviti i u ponovljenom terminu koji će biti naknadno objavljen.

Tijekom ljeta bit će organizirane glazbene radionice kako bi se djeca što kvalitetnije pripremila. Za sve sudionike bit će pripremljene zanimljive i vrijedne nagrade. Djeca vrtićke dobi sudjeluju revijalno, ne natječu se i ne ocjenjuju.

Projekt je to kojeg podržava i provodi Društvo “Naša djeca” Slatina uz organizaciju i potporu Grada Slatine, Virovitičko-podravske županije i Komrad d.o.o. Slatina, te uz suradnju s OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Kozarca, DV Suncokret, DV Zeko, Turističkom zajednicom grada Slatine, donatorima i sponzorima, a uz medijsko praćenje Radio Slatine, Glasa Slavonije, Domovina neta, Marinianis TV-a i Informativnog centra Virovitica.

(www.icv.hr, adf, DND Slatina, foto: arhiva, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content