FOTO Grubićev hat-trick i fantastičan preokret Omladinca protiv Graničar Bušetine pred prepunim gledalištem

Najuzbudljivija utakmica prvog kola 1. županijske nogometne lige odigrana je u Koriji. Gledalište je bilo prepuno nogometnih kibica. Domaća momčad, koja se nakon dvije sezone vratila u prvoligaško društvo ugostila je Graničar Bušetinu.

Gosti su nakon prvih pola sata poveli 3:0 zgodicima Roberta Meseša, Janka Brlasa i Josipa Čokle. Domaćini su u posljednjim trenucima prvog dijela smanjili na 3:1 pogotkom Vedrana Grubića.

U drugom dijelu kao da su na teren izašle druge momčadi. Domaći sastav krenuo je na sve ili ništa, što im se na kraju isplatilo, dok su gosti očito bili uvjereni da je utakmica riješena.

IMG 2765 Custom e1566821306509

S još dva pogotka u 53. i 73. minuti Vedran Grubić je izjednačio rezultat na 3:3. Osam minuta prije kraja “točku na i” stavio je Tomislav Škvarić za konačnih 4:3 pa su domaćini tako proslavili zasluženu pobjedu.

-Pokazali smo karakter i u drugom dijelu preokrenuli rezultat te došli do vrijednih bodova. Iduće nedjelje smo ponovno domaćini jakoj Borovi. Samo borbom možemo do nove pobjede – zadovoljan je bio trener Omladinca Damir Blažević.

S druge strane, gostujući strateg Miroslav Čor bio je razočaran igrom svoje momčadi u nastavku utakmice.

IMG 2786 Custom e1566821338847

– Na treninzima ćemo morati poraditi da nam se ovakve stvari više ne događaju. Da ne izgubimo već dobivenu utakmicu. Vjerujem da uz određene promjene možemo doći do prvih bodova u susretu sa Slavonijom na našem terenu iduće nedjelje – rekao je Čor.

Omladinac Korija – Graničar Bušetina 4:3
Igrač utakmice: Vedran Grubić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”547093″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content