FOTO Lukač 05 “četvorkom” ispratio Sveti Đurađ, milanovački Sokoli “petardom” skinuli Gradinu s trona

Proteklog su vikenda odigrane utakmice devetog kola drugih županijskih nogometnih liga.

Skupina Zapad:

Do devetog kola nogometaši Gradine su imali stopostotan učinak s najboljom gol razlikom i bili su vodeća momčad skupine Zapad. U devetom kolu na svom terenu igrali su sa Sokolom iz Milanovca i očekivali nastavak uspješne serije. Gosti su doputovali bez velikih najava i na kraju “očitali lekciju” domaćim zvijezdama. Ne samo da su pobijedili, već su rezultatski razmontirali domaću momčad. Sokol je pobijedio 5:0. Pogotke za goste su postigli Mateo Tomić dva te Antun Hajić, Mihael Martelo i Josip Lanščak. Domaći su u 14. minuti kod rezultata 1:0 ostali bez vratara Saše Horvata, koji je zaradio crveni karton, dok je Matej Vujičić morao izaći iz igre zbog ozlijede.

Turanovac je pobijedio na Školskom vrtu u Gornjem Bazju “domaći” Dinamo iz Kapele Dvora 2:0 zgodicima Stjepana Jovanovića i Ronalda Jagice i popeo se na prvu poziciju na tablici.

Nakon osam sušnih kola nogometaši Podgorja došli su do druge ovosezonske pobjede. Na svom terenu bili su bolji od Mladosti iz Vukosavljevice 3:0. Gostujući vratar Igor Kovač prvi je načeo svoju mrežu. Ostala dva pogotka postigli su Matia Horvat i Matija Krmpotić.

71695564 471265010150039 4125625815079583744 n Custom

Kladare su na svom terenu dva puta minimalno vodile, ali su na kraju poražene od Drave iz Terezinog Polja 4:3. Pogotke za domaće su postigli Marino Bugarinović, Antonio Erhatić i Dominik Maresić. Za goste su strijelci bili Luka Paulović tri puta, dok je odlučujući pogodak za gostujuću pobjedu postigao domaći vratar David Bugarinović autogolom.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice vodila je na gostovanju u Grabrovnici 1:0 i 2:1. Na kraju je poklekla u posljednjih desetak minuta i izgubila 4:2. Domaći strijelci su bili Vanja Šerepec i Matija Pavić po dva puta, dok su za goste mrežu pogodili Stipo Djak i Siniša Vlaisavljević. Vlaisavljević je zbog dva prigovora zaradio dva žuta kartona te je morao igru napustiti minuti prije kraja utakmice.

MG 1149

Lukač 05 nastavio je s uspješnim igrama na svom terenu. Ovog puta žrtva je bio Sveti Đurađ. Gosti su došli s velikim ambicijama, ali su domaći još jednom pokazali svoju snagu i pobijedili 4:0. Zgoditke su postigli Domagoj Pakšec, Matija Tomšić, Jasmin Kršić i Zoran Filipović.

Skupina Istok:

U skupini Istok Zrinski iz Nove Bukovice izvukao je samo bod na gostovanju u Novoj Šarovki odigravši sa domaćim Standardom 2:2. Zrinski je vodio 2:0. Domaći su uspjeli izjednačiti i doći do vrijednog boda s igračem manje. U domaćim redovima su isključeni Krunoslav Hrgetić i Alen Mihalić, a kod gostuju Marin Zdelar. Strijelci za domaće bili su Toni Hrgetić i Vedran Gabud, dok su za goste efikasni bili Domagoj Milošević i Tomislav Kurtić.

DOŠK je u Dolcima pobijedio Dinamo iz Josipova 5:0 zgodicima Marijana Velića tri puta te Marina Velića i Denisa Provića.

Munja je u Velikom Rastovcu bila bolja od Mladosti iz Bakića 4:2. Dva pogotka za Munju polučio je Luka Vida, a po jednog Ante Rusan i Zvonimir Mesinger, dok su za goste pogotke postigli domaći igrač Dejan Dundović i gostujući Ivan Hamaček.

Crnac je s pet golova u mreži ispratio Plave iz Jugovog Polja. Strijelci su bili Luka Čorda, Abel Radić, Filip Bošnjak, Tilen Marić iz jedanaesterca i Filip Kovačević. Domaću pobjedu je “olakšao” gostujući igrač Kristijan Gojmerac, koji je kod rezultata 3:0 morao ranije na tuširanje zbog drugog žutog kartona.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”559822″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content