Virovitičke teretane i fitness centri počeli s radom: Korisnici jedva dočekali povratak u trenažni proces

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite o ublažavanju mjera zaštite zbog pandemije koronavirusa, od srijede, 13. svibnja s radom su ponovno počele teretane i fitness centri.

Virovitičke teretane i fitness centri također su već prvog dana počeli s radom. U svim centrima se poštuju odluke i preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Obvezna je dezinfekcija ruku i obuće na ulazu, korištenje druge obuće za vrijeme treninga, dezinfekcija i provjeravanje prostora, a strogo se pazi na distancu prilikom vježbanja, korištenja vlastitih ručnika, brisanje sprava prije i nakon korištenja te naravno uzimanje osobnih podataka od svih korisnika uz preciznu evidenciju vremena kada je pojedini korisnik bio u prostoru.

– Pozitivno smo iznenađeni velikom posjetom naših korisnika već u prijepodnevnim satima, što pokazuje da su nam se sugrađani zaželjeli vježbanja – rekla nam je Ivana Krepelnik, koja radi u Bossportu.

Brojni korisnici su već prvi dan pohrlili u teretanu Powerlifting kluba Virovitica.

– Vrijeme kada naša teretana nije radila iskoristili smo kako bi osvježili njezin izgled i kompletirali ga dodatnim sadržajima. Dosta smo uložili u sredstva za dezinfekciju, ali smo svjesni da su ona neophodna u ovo vrijeme koronavirusa – izjavio je predsjednik Powerlifting kluba Virovitica Dražen Moslavac.

IMG 4123 Custom

U fitness centru Body building kluba “Fana” prvog dana došao je dio korisnika. Nije bilo gužve, taman da se bez problema može održavati socijalna distanca.

– Očekujemo da se idućih dana aktiviraju svi naši dosadašnji korisnici. Naš prostor odgovara svim zahtjevima za normalno vježbanje u ovo koronavrijeme, a mi smo se u klubu pobrinuli kako bi bilo dovoljno sredstava za dezinfekciju – rekli su nam u “Fani”.

Najmlađi fitness centar u gradu “Dali” počeo je s radom malo prije proglašenja pandemije koronavirusa, pa još svi ni ne znaju za njega.

IMG 4128 Custom

-Pripremili smo se za rad, uz poštovanje preporuka Hrvatskog zavod za javno zdravstvo. Očekujem da ćemo svakim danom imati sve više korisnika – optimističan je vlasnik Dalibor Đebro.

Na našim sugrađanima je samo da se odluče koji će centar izabrati za vježbanje.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content