Samuel Spudić u ulozi trenera-igrača startao pobjedom: Graničar Bušetina u prvoj pripremnoj utakmici slomila Bilogoru 1947.

U sklopu priprema za novu sezonu na županijskim nogometnim travnjacima, pripremnu utakmicu odigrali su u Špišić Bukovici županijski drugoligaš, domaća Bilogora 1947. i županijski prvoligaš Graničar Bušetina.

Gosti su dominirali na terenu većim dijelom utakmice, što se osjetilo i na konačnom rezultatu. Graničar Bušetina na kraju je slavila rezultatom 4:1, a strijelci za momčad trenera Samuela Spudića bili su dva puta Janko Brlas te po jednom Alen Fučkar i Karlo Petrinić.

Dovođenje Samuela Spudića na klupu županijskog prvoligaša s Bereka pokazalo se kao pun pogodak. Ovu je utakmicu odradio u ulozi trenera-igrača, na terenu je povezivao redove svoje momčadi i razbijao protivničke napade te bodrio suigrače u gotovo svakoj akciji.

-S obzirom na prvu pripremnu utakmicu sam dosta zadovoljan, moramo malo popraviti realizaciju i proći kvalitetne pripreme. Mislim da će se nakon toga sve posložiti kako treba – kratko je prokomentirao Spudić.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content