3.HNL SJEVER Na gostovanju u Cvetkovcu Papuk mogao više, no osvojio samo bod

Nogometaši orahovačkog Papuka odigrali su u Cvetkovcu kod domaćeg Tehničara utakmicu drugog prvenstvenog kola 3. HNL Sjever. To im je bila prva ovosezonska ligaška utakmica, jer je susret prvog kola kontra Poleta iz Svetog Martina na Muri odgođen zbog zaraženog igrača Poleta koronavirusom.

Momčad Stjepana Mađarića u Cvetkovcu je pokazala da je ove sezone spremna pokazati puno. Tijekom cijelog susreta ravnopravno su parirali domaćoj momčadi, čak većim dijelom bili i bolja momčad. Utakmica je riješena u drugom dijelu susreta, u 76. minuti poveli su domaćini preko Kocijana da bi Papuk više nego zasluženo poravnao iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca u 86., a precizan je bio Borna Mimić.

– Odigrali smo jako dobru utakmicu, zaslužili smo čak i sva tri boda, no ovaj bod u Cvetkovcu je velik kao kuća. Čestitke svim dečkima i treneru i još smo jednom pokazali da je Papuk ozbiljna i kvalitetna momčad koja će tek pokazati koliko može – rekao je nakon utakmice sportski direktor Papuka Miroslav Jockov.

Tehničar Cvetkovec – Papuk Orahovica 1:1

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content