S natjecanjem ponovno kreće 3. HNL Sjever: Virovitica ovog vikenda gostuje kod “međimurskih rudara”

U subotu, 22. kolovoza, u 17:30 sati počinje nova sezona u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Tijekom pripremnog razdoblja nogometaši Virovitice su odigrali niz kvalitetnih utakmica u kojima je trener Vučeta isprobao sve igrače koji su mu na raspolaganju, kako bi imao uvid u njihove mogućnosti. Izuzev finalne utakmice Županijskog nogometnog kupa, “narančasto-crni” su odigrali sve susrete na očekivanoj razini.

Od spomenutog poraza prošlo je desetak dana i igrači su već u pripremnoj utakmici u Daruvaru pokazali da njihovi navijači od njih ponovno mogu očekivati uspjehe. Nogometaši Virovitice putuju u Mursko Središće gdje ih čeka uvijek neugodni Rudar.

– Posljednjih dana igrači koji su bili ozlijeđeni vratili su se u puni trenažni proces, što nam podiže optimizam pred odlazak na subotnje gostovanje. Domaćini su poznati kao čvrsta i agresivna momčad, pa ćemo se slično i mi morati postaviti. To je jedini način da dođemo do pozitivnog rezultata – optimističan je trener Virovitice Vjekoslav Vučeta, koji je i sam posljednja dva tjedna zbog ozljede imao imobiliziranu ruku, ali to ga nije spriječilo da redovito odrađuje treninge sa svojim pulenima.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content