FOTO Na krilima Dine Milinovića Bratstvo protutnjalo kroz Borovu, Vuzem: Udarci su bili odlični, a ja nemoćan

Utakmica 6. kola 1. županijske nogometne lige u Borovi između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja, dijelom zbog epiteta derbija, a drugim dijelom zbog mjesnog proštenja, privukla je zavidan broj gledatelja, koji nisu mogli ući u prostor uz igralište bez uobičajene kontrole zbog zaštite od koronavirusa.

Prvih tridesetak minuta proteklo je u čvrstoj igri na sredini terena bez izrazitijih prilika za zgoditak. U 15. minuti Dino Milinović je odlično probio bok, ubacio loptu u domaći kazneni prostor do Mateja Vinaka, kojemu je lopta izmigoljila kroz noge bez da je uputio udarac na vrata. Pet minuta kasnije Mateo Gegić koristi pogrešku Drage Kozlingera, uzima loptu, ali puca pored vratnice.

IMG 6140 Custom

U 35. minuti dosuđen je slobodni udarac za gostujuću momčad na samom rubu kaznenog prostora. Loptu uzima Matej Vinak, ali puca u vratarevu stranu, pa je loptu bez većih problema ukrotio domaći čuvar mreže Darijo Šamec.

Gledatelji su konačno u 44. minuti vidjeli pogodak. Dino Milinović se probio s boka i pogodio nebranjeni dio mreže.

IMG 6150 Custom

U drugom dijelu gostujuća momčad je pojačala agresivnost, što je nakon petnaest minuta igre rezultiralo novih zgodicima Dine Milinovića. Prvi je postigao u 61. minuti, kada su gledatelji već mislili da ne može uputiti udarac na gol, Dino je odličnim udarcem svladao Josipa Vuzema.

Gotovo sa iste pozicije Milinović je postigao i treći zgoditak u 67. minuti. Golijadu je zaključio u 80. minuti Kristijan Mrazović loptom koja je ušla pod samu prečku.

IMG 6174 Custom

– Udarci su bili odlični, a ja nemoćan – nakon utakmice je prokomentirao Josip Vuzem, koji je na početku drugog dijela zamijenio na domaćim vratima Darija Šameca.

– Ovom utakmicom smo završili seriju susreta s jakim protivnicima. U idućim kolima očekujem bolje rezultate i pobjede – najavio je trener Borove Mile Grdić.

IMG 6154 Custom

-Domaćoj momčadi čestitam na fer i korektnoj igri. Moji igrači su na terenu napravili ono što sam od njih očekivao. Ako želimo ostati u vrhu, u idući susret s Omladincem moramo ući punom snagom – zadovoljan prezentacijom svojih igrača bio je trener Bratstva Elvis Vinak.

Borova – Bratstvo Gornje Bazje 0:4
Igrač utakmice: Dino Milinović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”605259″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content