Godišnja nagrada VPŽ Brani d.o.o. Virovitica: Trudom i investicijama postali su regionalni lideri u nekoliko djelatnosti

Godišnju nagradu Virovitičko-podravske županije dobila je i virovitička tvrtka Brana d.o.o. Kada vidite uređene kanale na području Virovitičko-podravske županije, koji unazad nekoliko godina sprječavaju eventualne poplave te vode s padina Bilogore ili Papuka najbrže odvode prema rijeci Dravi, tada morate znati da iza toga stoji virovitička tvrtka Brana. Uz osnovnu djelatnost – uređenje vodnih resursa, izgradnju hidrotehničkih objekata, regulaciju vodnih tokova i građevina, nasipa za obranu od poplave, kanalizacijskih i vodoopskrbnih sustava – izgradili su i sustave navodnjavanja na području Virovitičko-podravske županije.

Uz bogat vozni park, koji obuhvaća građevinsku mehanizaciju, bez teškoća izvode i sve radove vezane za izgradnju, dogradnju, preuređenje, sanaciju, posebno vezano za niskogradnju.

MG 6994

Nositelji su prestižnih certifikata ISO 14001:2004, ISO 9001:2008, HACCP i GLOBAL G.A.P… Europskim i vlastitim sredstvima izgradili su moderne plastenike, zasadili voćnjak jabuka u kojem je sve automatizirano, a proizvode i vrhunske voćne sokove s oznakom hrvatske kvalitete. Proizvode otkupljuju, skladište i prodaju, posebno konzumne jabuke, ali i ostalo svježe voće i povrće na tržištu Republike Hrvatske i država u okruženju, a zahvaljujući ULO hladnjači na tržištu svježeg voća i povrća mogu biti prisutni tijekom cijele sezone i stoga su regionalni lideri ovog područja.

(www.icv.hr, vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content