1. ŽNL Sloga, Graničar Bušetina i čačinačka Mladost drže korak u borbi za vrh, Dinamo pobijedio u derbiju začelja

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 10. kola 1. županijske nogometne lige.

Sloga iz Zdenaca na svom terenu je pobijedila Slavoniju iz Sladojevaca 2:0. Oba zgoditka za domaću momčad postigao je Florijan Rupčić. Prvi u 20., a drugi u 51. minuti. Od sredine drugog dijela gosti su igrali s deset igrača, jer je zbog dva žuta kartona u roku od samo dvije minute isključen njihov najbolji igrač Mateo Jerešić.

Sloga Zdenci – Slavonija Sladojevci 2:0
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

Drugoplasirana Graničar Bušetina došla je do uvjerljive pobjede u Ćeralijama gdje je bila bolja od desetkovanog domaćeg sastava. Tri pogotka za goste je postigao Karlo Petrinić, dva je dao Lovro Štefanec, a jednog Valentino Pavlak. Oba zgoditka za domaću momčad je postigao Franjo Perić. Prvi iz kaznenog udraca,a drugog iz igre.

Ćeralije – Graničar Bušetina 2:6
Igrač utakmice: Karlo Pelko

Mladost iz Čačinaca u posljednjih nekoliko kola je sve stabilnija i polako se približava vrhu tablice. Na svom terenu je pobijedila Mladost 1930. iz Čađavice 2:0. Domaća momčad je imala utakmicu pod kontrolom. Povela je zgoditkom Ivana Mužara u 41. minuti, a pobjedu je potvrdio svojim zgoditkom Dario Periša u 66. minuti.

Mladost Čačinci – Mladost 1930. Čađavica 2:0
Igrač utakmice: Dario Periša

Dinamo iz Četekovca osvojio je tri boda u derbiju začelja na gostovanju kod Omladinca u Koriji. Gosti su poveli u 27. minuti zgoditkom Mateja Dorinke. Dvije minute prije odlaska na odmor poravnao je Dario Godeč. U nastavku su gosti postigli još četiri pogotka. Tri puta je mrežu pogodio Matej Dorinka, a jednom Ivica Potočnik.

Omladinac Korija – Dinamo Četekovac 1:5
Igrač utakmice: Matej Dorinka

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content