3. HNL SJEVER Četiri kola do kraja jesenskog dijela: Na ligaškoj ljestvici Orahovčani preskočili Virovitičane

Proteklog su vikenda odigrane utakmice 10. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever. Orahovački Papuk i Virovitica, koji se natječu u tom rangu natjecanja, ostvarili su polovičan uspjeh.

Orahovčani su se nakon pobjede nad Podravinom iz Ludbrega popeli na 7. mjesto s 14 osvojenih bodova. Na taj način preskočili su Viroviticu i sada su u velikoj šansi završiti jesenski dio natjecanja u vrhu ligaške ljestvice. Do kraja su još četiri utakmice, a momčad trenera Martina Majdenića udaljena je od trećeplasiranog Tehničara samo tri boda.

Ovog vikenda gostuju u Bjelovaru, kod susjeda na tablici, momčadi koja se nalazi na 6. mjestu s istim brojem bodova. Bit će to susret koji će Orahovčanima dati puno odgovora.

Virovitica je porazom protiv Radnika u proteklom kolu pala na 10. ligašku poziciju s 12 osvojenih bodova u 10 utakmica. Iza Virovitičana su još đurđevački Graničar i Podravac iz Virja. Momčad trenera Vjekoslava Vučete ne smije žaliti, poražena je od vodeće momčadi i to minimalno, a već u idućem susretu pobjedom bi napravila veliki iskorak prema sredini tablice i na taj način si stvorila šansu da u posljednja tri kola ima otvorenu borbu za gornji dom ligaške ljestvice.

Na Vegešku ovog vikenda stiže drugoplasirana Mladost iz Ždralova, pa je jasno da posao neće biti nimalo lagan.

Od desetoplasirane Virovitice i trećeplasiranog Tehničara razlika je samo pet bodova, što dovoljno govori o uzbudljivom i neizvjesnom natjecanju 3. HNL Sjever u jesenskom dijelu prvenstva.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Capture 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content