Doznajte poredak u svim nogometnim ligaškim natjecanjima, u kojima se natječu klubovi s prostora VPŽ

Donosimo vam trenutni poredak u svim ligaškim natjecanjima u kojima se natječu klubovi s prostora Virovitičko-podravske županije.

3. HNL SJEVER

Nakon osam odigranih kola orahovački Papuk preskočio je Viroviticu i sada se nalazi na 7. mjestu s osvojenih 11 bodova. Momčad Virovitice trenutno je na 9. mjestu s osvojenih devet bodova. Na samom vrhu je velika gužva, a trenutno je vodeća Mladost iz Ždralova sa 17 bodova.

Izrezak1

4. NOGOMETNA LIGA BJELOVAR-KOPRIVNICA-VIROVITICA

Proteklog vikenda odigrano je 9. kolo. Suhopolje je i dalje najbolje plasirana momčad s područja naše županije. Grofovi se nalaze na 6. mjestu s 14 osvojenih bodova, što je samo četiri manje od vodećeg Ferdinandovca. Proigrala je i momčad Pitomače nakon lošeg ulaska u prvenstvo. Sada, nakon devet kola, s utakmicom manje nalaze se na 9. mjestu s 12 bodova. Slatina je najslabije plasirana momčad s utakmicom manje i osam osvojenih bodova na 11. mjestu. Nastavlja se uzbuljiva trka za naslov jesenskog prvaka, u kojoj velike šanse imaju i naši klubovi.

Izrezak2

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Jedna od najuzbudljivijih sezona igra se na terenima županijskih prvoligaša. Između četvrtoplasiranog Bratstva iz Gornjeg Bazja i vodeće Sloge iz Zdenaca ralika je samo četiri boda, pa je i dalje otvorena utrka za naslov jesenskog prvaka. Bod manje od Sloge na drugoj poziciji ima Graničar Bušetina, a dva boda manje trećeplasirana čačinačka Mladost. Na samom je dnu Omladinac iz Korije s pobjedom i devet poraza te tri osvojena boda nakon odigranih deset kola.

Izrezak3

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

Sredinom tjedna, zaostalu derbi utakmicu odigrale su do jučer jedine dvije neporažene momčadi, Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice i Podgorje. Bilogora je u tom susretu slavila i sada je jedina momčad koja ima stopostotan učinak (21 bod uz gol razliku 25-5) nakon sedam odigranih kola. Nogometaši Podgorja imaju tri boda manje na drugoj poziciji, milanovački Sokol ima pet bodova manje na trećoj poziciji, dok je Turanovac s 15 bodova četvrtoplasirana momčad. Lukač 05 posljednje je plasirana momčad s jednim osvojenim bodom.

Izrezak4

2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Ovog vikenda pada odluka o naslovu jesenskog prvaka u skupini Istok. U posljednjem 7. kolu sastaju se vodeći Crnac (15 bodova) i drugoplasirana Munja iz Velikog Rastovca (13 bodova). Susret se igra u Crncu, a domaćinu odgovara i neriješen ishod. Na zadnjem mjestu, sa samo tri osvojena boda su Plavi iz Jugovog Polja.

Izrezak5

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZAPAD

U skupini Zapad također ovog vikenda pada odluka o naslovu jesenskog prvaka, kada se igraju utakmice posljednjeg 7. kola. Vodeća Stara Brezovica (14 bodova) putuje u Aršanj kod domaće trećeplasirane momčadi (11 bodova) na izuzetno teško gostovanje, dok bi puno lakši posao trebala imati drugoplasirana Brana iz Bačevca (13 bodova), koja gostuje kod predzadnjeg Slavena u Detkovcu, koji je dosad osvojio samo tri boda.

Izrezak6

3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ISTOK

Ovog vikenda igra se posljednje jesensko kolo, a naslov jesenskog prvaka već je osiguran. Do naslova je stigla momčad Krčevine iz Čađavačkog Luga koja je do sada ostvarila stopostotan učinak i trenutno ima 15 bodova. Meljani su jedina momčad koja dosad nije upisala niti jedan bod.

Izrezak7

(www.icv.hr, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content