FOTO U novom trileru s puno uzbuđenja Suhopolje srušilo favoriziranu Bilogoru: Kucljak ponovno “stavio točku na i”

Na suhopoljskom stadionu Park odigrana je još jedna utakmica puna uzbuđenja, preokreta i kartona, preporučljiva samo za gledatelje zdrava srca. Bio je to susret 8. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Gostujuća momčad Bilogore 91′ iz Grubišnog Polja jedan je od aspiranata na naslov prvaka. Gosti su ušli agresivnije u susret i u prvom dijelu utakmice kružili oko domaćih vrata. Udarci su sijevali većinom izvan okvira vrata, dok je jedan opasan udarac u 25. minuti po sredini gola uspješno ukrotio domaći čuvar mreže Gabrijel Solar. Tri minute kasnije, ne prejakim, ali lukavim udarcem Pejo Kuprešak pogađa domaću mrežu. Gosti vode 1:0.

IMG 7219 Custom

U drugi dio suhopoljski nogometaši ulaze angažiranije i agresivnije. Izmjenjuju se obostrani napadi, ali prvih petnaest minuta bez promjene rezultata. U 61. minuti domaći napadač Marko Sertić probija desni bok, oštro ubacuje u kazneni prostor i praktički prisiljava gostujućeg igrača Antu Pavličevića da loptu ubaci u svoju mrežu. Ubrzo, u roku devet minuta Virovitičanin u gostujućim redovima Tomislav Blažević zaradio je dva žuta kartona zbog oštrih startova, zbog čega je u 75. minuti morao napustiti teren. Prvi je bio na sredini terena, dok je drugi bio kada je zakačio domaćeg vratara Gabrijela Solara u jednom od prodora prema vratima.

IMG 7230 Custom

U 83. minuti i domaća momčad ostaje s deset igrača. Prema golu je krenuo Marko Sertić pred kojega se požrtvovno bacio gostujući vratar Juraj Fanton. Sertić je kopačkom ozlijedio Fantonovo čelo. Na traženje glavnog suca pozvana je Hitna pomoć, ali je Fanton odbio odlazak u virovitičku bolnicu i ostao je na golu sa zavojem oko glave, dok je Sertić zaradio crveni karton.

IMG 7267 Custom

Domaći mladi igrač Deni Kucljak u 89. minuti sjurio se prema gostujućim vratima i na asistenciju Ante Mikulića pogodio nebranjeni dio mreže te doveo Suhopolje u prednost 2:1. Zbog ukazivanja pomoći gostujućem vrataru u 83. minuti igrala se sudačka nadoknada od čak sedam minuta. U tom razdoblju obje momčadi imale su nekoliko lijepih prilika za promjenu rezultata, ali je do kraja ostalo 2:1 i zaslužena pobjeda domaće momčadi.

IMG 7294 Custom

-Imamo problema s igračkim kadrom, ali se uspijevamo pokrpati da to na nešto liči. U šest dana odigrali smo tri utakmice uvijek u drugačijem sastavu. Što je utakmica odmicala, igrali smo sve bolje. Ovakve utakmice mogu dobiti samo prave ekipe s karakterom. Čestitam svojim momcima na borbenosti. Nadam se da ćemo u nastavku natjecanja nastaviti s dobrim igrama i rezultatima – zadovoljan pobjedom bio je trener Suhopolja Tomislav Filipović.

Suhopolje – Bilogora 91′ Grubišno Polje 2:1
Igrač utakmice: Deni Kucljak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”607566″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content