3. HNL SJEVER Doznajte kakav pomak na tablici mogu ostvariti Papuk i Virovitica u posljednjem jesenskom kolu

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 13. kola 3. HNL Sjever, a do kraja jesenskog dijela natjecanja ostale su utakmice posljednjeg, 14. kola.

Virovitica je nakon poraza u Varaždinu ostala na 10. mjestu s 13 bodova i omjerom pobjeda, remija i poraza 3-4-6. U posljednjem kolu momčad stratega Gorana Bosilkovskog ugostit će Graničar iz Đurđevca. Đurđevčani su na pretposljednjem, 11. mjestu sa osam osvojenih bodova. Virovitička momčad ima sjajnu priliku na domaćem terenu za osvajanje tri boda, s kojima bi napravili iskorak prema sredini tablice.

Orahovački Papuk, unatoč pobjedi protiv Tehničara iz Cvetkovca ostao je na 14 bodova. Naime, Papukovci su zbog propusta u utakmici s Podravinom iz Ludbrega (10. kolo) kažnjeni oduzimanjem tri boda. Sada, na 9. mjestu i s bodom više od Virovitice gostuju kod Podravca u Virju, momčadi koja je dosad skupila samo jedan bod i “zakucana” je na začelju s jednim remijem i čak 11 poraza. Ovo je idealna prilika orahovačkoj momčadi pod kormilom trenera Martina Majdenića za nova tri boda, s kojima bi se bodovno izjednačili sa šestoplasiranim Bjelovarom, naravno u slučaju poraza Bjelovarčana kod jakog Poleta.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, M. Rođak)

Izrezak 4

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content