1. ŽNL Na “legendarnom” TVIN-ovom igralištu u Virovitici ovog će proljeća svoje utakmice igrati Nogometni klub Rezovac

Županijski nogometni prvoligaš Rezovac već niz godina utakmice igra na svom Laništu.

Teren, uz seniorsku momčad, koriste i svi mlađi uzrasti. U izuzetno je lošem stanju pa su u klubu donijeli odluku da se teren za igru obnovi. Shodno tome u klupskoj upravi potražili su alternativno mjesto za odigravanje službenih utakmica i treninga za vrijeme radova.

U dogovoru s tvrtkom TVIN d.o.o. Rezovčani će ovog proljeća koristiti nogometni teren Sportskog društva “TVIN”, koji se nalazi svega nekoliko kilometara od Laništa, što ne bi trebalo predstavljati problem, jer na TVIN–ovom stadionu imaju sve potrebne uvjete, ne samo za utakmice 1. županijske nogometne lige već i višeg ranga natjecanja.

-Vjerujem da našim igračima i navijačima neće biti problem privremeno preseljenje na TVIN, jer ćemo povratkom na naše Lanište imati puno bolje uvjete nego do sada – tom prilikom rekao nam je predsjednik Rezovca Antonio Ilijašević.

Na svojoj službenoj facebook stranici, Nogometni klub Rezovac zahvalio se Nogometnoj akademiji No Limit na suradnji, a priopćenje donosimo u cijelosti:

“Ovim putem zahvaljujemo se Nogometnoj akademiji No Limit na ukazanom povjerenju i ustupanju jednom od najboljih terena u županiji na ŠRC Tvin, koji je praktički spomenuta Akademija dovela do savršenstva. Nadamo se da ćemo zajedničkim radom sve održati u što boljem stanju te surađivati kako danas, tako i u budućnosti!”

(www.icv.hr, mš, NK Rezovac)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content