Održana izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija

U novouređenom društvenom domu u virovitičkom prigradskom naselju Koriji u nedjelju, 27. lipnja održan je redovna izvještajna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija.

Skupštinu je otvorila predsjednica Božena Rajnović. Podneseni su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće nadzornog odbora, te je prezentiran plan rada i financijski plan za 2021. godinu. Sva izvješća i planovi su usvojen i jednoglasno.

Udruga je u protekloj godini radila sukladno epidemiološkim mjerama u Republici Hrvatskoj, nije bilo većih okupljanja i uobičajenih druženja, ali zato su obišlo stare i nemoćne članove prije Božića i Uskrsa. Uz to članovi udruge radili su na čišćenju  i opremanju obnovljenog mjesnog doma. Za ovu godinu je planirano nekoliko susreta, o odlazak na izlet, ako to bude moguće realizirati zbog stanja pandemije koronavirusa.

– Znate da uvijek imate podršku grada. Vjerujem da će ubrzo biti ublažene postojeće epidemiološke mjere i da čete moći nastaviti sa svojim redovitom druženjima – u pozdravnoj riječi rekla je zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

Nakon skupštine položen je vijenac i zapaljeni su lampioni ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima, koje se nalazi ispred mjesnog doma.  

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content