3. ŽNL Prva ligaška utakmica za No Limit TVIN: Miholjac povratničku utakmicu igra protiv Slavonca, Turanovac dočekuje Turnašicu

Nakon što smo u prošloj sezoni 3. ŽNL Zapad sve do “finiša” čekali na pobjednika natjecanja, čini se kako bi i ova sezona mogla biti slična. U najnižem razredu županijskog nogometa ove će se sezone natjecati Turanovac koji je odustao od natjecanja uoči početka druge polusezone 2. ŽNL Zapad, Omladinac koji se s odličnom momčadi želi što prije vratiti u rang više, te novoosnovani No Limit TVIN kojeg čine igrači koji su na okupu već duži niz godina.

Uz navedene, tu su i prošlosezonski prvak Aršanj, Brana, Stara Brezovica, Turnašica i Otrovanec koji opasno mogu priprijetiti, a s novim pojačanjima šanse za dobar plasman ima i Sloga iz Dugog Sela.

Već ćemo nakon prvog kola vidjeti koja bi se momčad mogla izdvojiti, a po svemu sudeći ovog vikenda očekuju nas odlične utakmice. Omladinac iz Korije u prvom je kolu slobodan.

3. ŽNL Zapad, 1. kolo – subota, 4. rujna u 17 sati

No Limit TVIN – Stara Brezovica
-M. Gobac, delegat: Budiša

Sloga Dugo Selo – Brana Bačevac
-N. Marinović, delegat: Trupina

Turanovac – Turnašica
-D. Cafuta, delegat: Herent

3. ŽNL Zapad, 1. kolo – nedjelja, 5. rujna u 10 sati

Otrovanec – Aršanj Sedlarica
-M. Lukačević, delegat: Smrček

Nakon nekoliko godina pauze, natjecanju pod okriljem Županijskog nogometnog saveza Virovitičko-podravske priključuje se Miholjac iz Gornjeg Miholjca. U svom će prvom ogledu nove sezone na domaćem terenu dočekati Slavonac iz Novaka. Zanimljivo će biti i u Novakima gdje će četvrtoplasirana momčad prošle sezone, Vaška, kao “domaćin” dočekati viceprvaka, Kozice. U posljednjem susretu prvog kola u Orešcu će istoimeni domaćin dočekati Plave iz Jugovog Polja, dok će Meljani ovo kolo pauzirati.

3. ŽNL Istok, 1. kolo – subota, 4. rujna u 17 sati

Miholjac – Slavonac Novaki
-M. Hrženjak, delegat: Zagorac

Vaška – Kozice (igra se u Novakima)
-Si. Ličinić, delegat: Tot

Orešac – Plavi Jugovo Polje
-M. Grgurić, delegat: Borbaš

(www.icv.hr, mra, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content