HEP dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniorke u tenisu: Vinkovčanka Ema Midžić osvojila naslov u pojedinačnoj konkurenciji

HEP dvoransko prvenstvo Hrvatske za seniorke u tenisu završilo je u virovitičkoj multifunkcionalnoj dvorani Viroexpo danas (ponedjeljak) finalom u pojedinačnoj konkurenciji. Vinkovčanka Ema Midžić pobijedila je Zagrepčanku Lunu Ivković 4:6, 6:3, 6:2.

Na kraju prvog seta Ivković je iskoristila nervozu Eme Midžić i dobila prvi set 6:4. Ključ cijelog meča bio je sedmi gem drugog seta, koji se poprilično dugo ‘lomio’. Na kraju ga je Midžić dobila nakon dvadesetak minuta igre, čime je utrla put konačnoj pobjedi.

Ovo je Emi Midžić drugi naslov u pojedinačnoj konkurenciji, jer je prošlog utorka osvojila naslov prvakinje Hrvatske u konkurenciji juniorki do 16 godina.

Pehare i poklone finalisticama, u nazočnosti tajnika Sportske zajednice grada Virovitice Tihomira Majstorovića te trenera i tajnika Teniskog kluba “Didon” Dražena Lovrekovića, podijelila je zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek–Golinac.

Idućeg vikenda, ponovno u Virovitici, igra se HEP dvoransko prvenstvo Hrvatske u tenisu za juniorke do 18 godina starosti.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content