KAKAV TRANSFER ZA NEXE! Fahrudin Melić, prošle sezone najbolje desno krilo francuske lige, potpisao ugovor s ‘Gromovima’

Zbog ozljede mladog i perspektivnog Frana Milete, momčad našičkog NEXE-a ostala je “tanka” na poziciji desnog krila. Klupska logistika je brzo reagirala i dovela iskusnog Fahrudina Melića.

Iza iskusnog Melića je bogata rukometna karijera. Rođen je u Prijepolju u Srbiji, ali se vrlo brzo preselio u Sarajevo, gdje je počeo njegov rukometni put. Prošao je sve rukometne selekcije sarajevske Bosne, nakon čega je po jednu sezonu igrao za Zrinjski iz Mostara i banjolučki Borac. Slijedila je bogata međunarodna karijera, dvije godine u Gorenju iz Velenja, tri sezone u moćnom PSG-u, kada je ujedno proglašen za najbolje desno krilo u Francuskoj, četiri sezone u Chamberyu i na kraju malo manje od dvije sezone u Saint-Raphaëlu.

Kako ima crnogorsko državljanstvo, odigrao je pedesetak utakmica za seniorsku reprezentaciju Crne Gore. Fahrudin Melić potpisao je ugovor s NEXE-om na sezonu i pol.

OVDJE možete pročitati zanimljivu i nevjerojatnu priču o rukometašu koji je uspio zahvaljujući dostojanstvu, ‘prkosu’ i posvećenosti u najtežim trenucima…

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content