Momčad M–19 Virka Virovitice startala pobjedom u Đurđevcu

Nakon odličnih rezultata selekcija M-17 i M-15 Virka Virovitica i momčad M-19 startala je pobjedom u ligašku sezonu. Pobijedila je u Đurđevcu domaću momčad 68:54. Juniorsku selekciju Virka Virovitice čine dva juniora, dok ostatak momčadi popunjavaju kadeti te su uvjerljivo najmlađa ekipa u ligi.

Mladi Virkasi igrom i pristupom pokazali su nadmoć i kvalitetu koju posjeduju. Nakon agresivnog presinga od samog početka utakmice, Virkasi odmah prave petnaestak koševa razlike, koja je mogla biti i duplo veća, ali su igrači htjeli pokazati i nešto više od onoga što uvježbavaju na treninzima pa su se zaredale i poneke pogreške. Na kraju su svi  igrači dali obol pobjedi, što je i cilj natjecanja u juniorskoj konkurenciji.

Krajnji rezultat je bio 68:54 u korist Virovitičana .

Kk Virka Virovitica: Petar Fuis 13, Damjan Pažin 12, Luka Zidar, David Bunjevac 2, Dominik Davidović 2, Toni Vučak 11, Nikola Krstanović 7, Ivan Mucak 21 i Vjekoslav Koledić, trener: Branko Ferenčević.

U sljedećem kolu Virkasi su domaćini vrlo dobroj ekipi Vedija iz Bjelovara. Susret se igra u utorak 4. siječnja u 19:30 minuta u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content