Počele pripreme županijskog prvoligaša Borove: S izmijenjenim sastavom u borbu za što bolji plasman

Na svojim Poljicima pripreme za novu sezonu počeli su nogometaši županijskog prvoligaša Borove. Trener povratnik u redove Borove Mile Grdić ima drugačiji igrački kadar u odnosu kakvog ga je ostavio kada je otišao prije godinu dana.

U klub je došlo nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača, s kojima je Borova prošle sezone dohvatila peto mjesto na tablici.

– Da nije bilo nekih poteza iz drugih tabora, mogli smo biti plasirani još puno bolje- poručuju iz Borove.

Najveći problem u novoj sezoni je kako nadomjestiti Darka Obžetića koji je svojom igrom, zalaganjem i pristupom nosio momčad. Trener Grdić se s tim ne opterećuje, jer je uvjeren da će iz postojećeg igračkog rostera izvući ono najbolje, što će omogućiti da klub ostane u vrhu 1. županijske lige.

Prvu pripremnu utakmicu nogometaši Borove odigrat će nakon dva tjedna priprema na gostovanju kod Hajduka u Hercegovcu. Sedam dana kasnije slijedi 7. “Memorijalni turnir prvi trener Stjepan Razum” koji se igra u Borovi.

Na turniru će, uz Borovu, igrati Rezovac, Lukač 05 i Suhopolje. Nakon toga dogovorena je utakmica S Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice 14. kolovoza, a još postoji mogućnost odigravanja pripremne utakmice s Bratstvom iz Gornjeg Bazja uoči početka ligaškog natjecanja.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content