Općina Pitomača dobivenim sredstvima Središnjeg ureda za demografiju i mlade uredit će i opremiti igralište Dječjeg vrtića „Potočnica“

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je odluku o raspodjeli financijskih sredstava za projekte usmjerene na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini. Među općinama s područja Virovitičko-podravske županije je i Pitomača kojoj su dodijeljena sredstva za Dječji vrtić “Potočnica”, odnosno za projekt pod nazivom „Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića“ u iznosu od 167.712 kuna.

– Odobrenim projektom financirat će se uređenje i opremanje igrališta koje je dio Dječjeg vrtića u Pitomači, čime se doprinosi demografskoj obnovi kroz razvoj i unapređenje postojećih kapaciteta dječjih vrtića kako bi se omogućila raznolikost prostora za igru. Vrtiću, odnosno djeci će to puno značiti jer će se opremiti vanjsko igralište koje djeca svakodnevno koriste. Time nastojimo djeci omogućiti kvalitetan boravak u vrtiću – objasnila je ravnateljica vrtića Marija Jakelić.

(www.icv.hr, ib)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content