Orahovački “Brlići” bogatiji za 35 novih učenika – prvašića koji su po prvi puta sjeli u školske klupe

Osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić Orahovica bogatija je za 35 novih učenika – prvašića koji su danas (ponedjeljak) po prvi puta sjeli u školske klupe.

Na ulazu u školu dočekala ih je prvo ravnateljica Maja Škraba kao i sve ostale učenike te svima poželjele dobru novu nastavnu godinu.

-Vidim sreću na licima onih kojih su ovdje već domaći, ali isto tako i nervozu onih najmlađih kao i njihovih roditelja, ali sve je to normalno za prvi dan škole. Ispred nas je godina s puno uzbuđenja, znanja, truda i veselja i svima vam ju želim uspješnu. Imamo i novih 35 učenika koji su prvi puta s nama, a to su naši prvašići i njima želim najviše sreće – rekla je Škraba.

Prvi-dan-skole-2

Gradonačelnik Saša Rister obratio se učenicima i zaželio im puno sreće u školskim klupama, a vozače pozvao na oprez u prometu…

-Povodom prvog dana škole upućujem čestitku svim učenicima na području grada Orahovice, učiteljima, nastavnicima i ostalim djelatnicima škola, a posebno našim malim prvašićima i njihovim roditeljima, kao i polaznicima Dječjeg vrtića Palčić te djelatnicima. Pred vama je jedno novo poglavlje života u kojem ćete steći nova znanja, ali i zapisati puno radosnih i nezaboravnih trenutaka sa svojim novim prijateljima. Krenite hrabro u školske klupe, vaši učitelji su tu za vas i vaše roditelje. Ovim putem pozivam i sve vozače na oprez kako bi i sami doprinijeli povećanju sigurnosti prometa u našem gradu kako bi našim učenicima omogućili siguran put od kuće do škole – poručio je Rister, a potom su učenici pošli u svoje učionice, osim prvašića koji su u društvenoj dvorani škole saznali svoje razrednice, a učit će ih Marijana Bunčić i Evica Grbavac.

Treba svakako reći da je i Područna škola Nova Jošava upisala dva nova prvašića koje su također prvog dana pozdravili ravnateljica Škraba i gradonačelnik Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content