Skupština Udruge umirovljenika Orahovica: I ove godine u planu brojne aktivnosti i sadržaji

Udruga umirovljenika Orahovica iznimno je aktivna i vrijedna, okuplja svoje članove na raznim sadržajima kako bi ih odmaknula od svakodnevice i pružila im način opuštanja, zabave i razonode. I prošla, 2023. godina bila je prepuna sadržaja što je potvrđeno i na održanoj redovnoj godišnjoj skupštini.

Predsjednik Tomo Pleša naglasio je kako s posebnim ponosom može istaknuti kako je ova udruga jedna od rijetkih na širem području koja okuplja članove s područja dvije jedinice lokalne samouprave, općine Crnac i grada Orahovice.

-U prošloj godini redovno smo organizirali odlaske u toplice i to Harkany i Bizovac, organizirali izlete, obilaske turističkih destinacija kontinentalne Hrvatske, a u ljetnom periodu priredili smo i odlazak u Starigrad na ljetovanje čime su svi bili oduševljeni. Svakog zadnjeg utorka u mjesecu održavali smo zabave, a pomagali smo i svojim članovima koliko smo mogli. Najvažnije je da su svi naši članovi sretni i zadovoljni, da su u svim aktivnostima uživali i bili sretni, a tako ćemo nastaviti i dalje jer u planu za ovu godinu su slične aktivnosti, a bit će i nekih novih – rekao je Pleša.

Rad udruge na spomenutoj skupštini pozdravio je i gradonačelnik Orahovice Saša Rister.

-Naši umirovljenici su doista aktivni i vrijedni. Uz sve što rade, a rade jako puno, redovno se odazivaju na sve gradske manifestacije na čemu im posebno zahvaljujem i radujem se novim suradnjama. Redovno se javljaju i na gradske natječaje i vjerujem da im to pomaže u radu, a naravno za sve ostalo Grad i ja osobno im stojimo na raspolaganju – zaključio je Rister.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content