2. HMNL ISTOK JUNIORI Dominik Bogati šest puta zatresao mrežu u porazu malonogometaša Slatine: Gledatelji u 40 minuta vidjeli čak 17 pogodaka

Pravi natjecateljski susret dva vrlo kvalitetna protivnika gledatelji su vidjeli u Novoj Gradiški gdje je domaći HMNK Nova Gradiška proteklog vikenda dočekao malonogometaše Slatine.

U utakmici punoj tempa, sjajnih poteza, trke i čak 17 pogodaka, sreća je bila na strani domaćina koji su u konačnici upisali pobjedu. Već u prvoj minuti mreža se zatresla u dva navrata, po jednom na svakoj strani, a strijelci su bili Dominik Trčić i izuzetno raspoloženi Dominik Bogati. Do odlaska na odmor Trčić je postigao svoj drugi zgoditak, vratara Slatine matirali su još Marko Marić te Jakov Medvedović koji je postigao dva pogotka, dok su za Slatinu mrežu pogađali Bogati i Vlatko Tutić za rezultat 5:3 nakon prvih 20 minuta.

U nastavku je Bogati još četiri puta pogodio mrežu, na listi strijelaca pridružio mu se i Mateo Novaković, dok su za HMNK Nova Gradiška pogađali Trčić, Luka Miladinović, te dva puta Matija Matošević. Konačan rezultat glasio je 9:8.

Do kraja prvog dijela prvenstva pred juniorima Slatine još su dvije utakmice, a prva od njih je gostovanje u Vinkovcima kod Aurelie Futsal.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content