Odigran tradicionalni Božićni turnir Kuglačkog kluba HVIDR-a Virovitica: Ekipni pobjednik TVIN, a pojedinačni Vlado Štimac

Na kuglani Sportskog društva Contorte u Virovitici u subotu, 17. prosinca održan je tradicionalni kuglački turnir kojeg svake godine u povodu Božića organizira Kuglački klub HVIDR-a Virovitica.

Na samom početku sve nazočne pozdravio je prvi čovjek Kuglačkog kluba HVIDR–a Mile Bičanić, a turnir je, u nazočnosti predsjednika HVIDR-e Slatina Nenada Križića, predsjednika Sportskog društva Contorte Zorana Zeca i natjecatelja, otvorio virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

-Lijepo je vidjeti da se tradicija ovog Božićnog turnira održava više od 30 godina. Pobrinut ćemo se da ubuduće imate i puno bolje uvjete za treniranje i natjecanje – tom prilikom rekao je Kirin.

Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa: HVIDR–a Virovitica I, HVIDR-a Virovitica II, TVIN Virovitica, Pitomača, Lipik 1974, Elektra Virovitica i ženska ekipa Sloboda TVIN.

Konačni poredak:

1. TVIN Virovitica 1061
2. HVIDR–a Virovitica I 987
3. Lipik 1974. 960
4. HVIDR-a Virovitica II 952
5. Pitomača 944
6. Elektra 943
7. Sloboda TVIN 930

Pojedinačno:

1. Vlado Štimac (Elektra) 285
2. Siniša Ljubomirovski (TVIN) 279
3. Marijan Salajić (HVIDR-a I) 272

Pehare najboljim ekipama i medalje najboljim pojedincima podijelio je Mile Bičanić, a posebna priznanja za pomoć u organizaciji turnira dobili su Biljana Tomeković i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content