Izaslanstvo Viroexpa održalo sastanak s predstavnicima Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, te gradonačelnikom Mostara

Izaslanstvo Sajma Viroexpo 2023., u kojem su bili virovitičko-podravski župan Igor Andrović, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Zlatko Pleša te direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok, u Mostaru se sastalo s predstavnicima Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH, predsjednikom Markom Šantićem i stručnim suradnikom Dariom Planinićem, na kojem su dogovarani detalji i modaliteti nastupa BiH kao Zemlje partner na 26. Viroexpu, koji će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače ove godine.

20230119 094244 Custom

Osim toga, izaslanstvo Viroexpa se sastalo i s gradonačelnikom Mostara Mariom Kordićem s kojim su izmijenjena iskustva trenutnih i budućih projekata te mogućnosti daljnje suradnje.

Podsjetimo, uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023. biti će Ličko-senjska županija, dok je pokroviteljstvo potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

viber slika 2023 01 19 12 38 40 Custom

(www.vpz.hr, foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content