Prvotimci osječkog kluba Ramon Mierez, Šime Gržan i Nail Omerović u OŠ Mladost: Trče li više za loptom ili za curama, zanimalo je najmlađe fanove

Premda je pred nogometašima Osijeka važan subotnji derbi s Istrom 1961, oni nastavljaju s projektom “Moja škola je bijelo-plava” uz podršku Grada Osijeka i u suradnji s Udrugom navijača Bijelo-plavi, pa su u ponedjeljak OŠ Mladost na Sjenjaku posjetili prvotimci osječkog kluba Ramon Mierez, Šime Gržan i Nail Omerović.

U uvodnom dijelu članovi udruge Bijelo-plavi govorili su o nastajanju kluba kroz povijest, te povezanosti Kluba i navijača, posebice najmlađih.

– Dakako da je poanta u daljnjem širenju i jačanju osječkog navijačkog pokreta i lokal-patriotizma, a posebno nam je drago što su djeca jako dobro reagirala na sve što smo im pripremili. A to se posebno odnosi na onaj središnji dio programa u kojem naši prvotimci odgovaraju na pitanja najmlađih navijača, fotografiraju se i dijele autograme- istaknuli iz udruge i kluba.

Neka od pitanja upućena igračima i nisu bila laka, poneka i malo “škakljiva” poput onog “trče li više za loptom ili za curama”, ali su igrači spremno odgovorili na sva.
Uz brojne selfije i autograme, Klub navijača podijelio je i prigodne poklone u vidu stickera i mirisa s obilježjima udruge i kluba.

Na kraju druženja Ramon Mierez je pedagoginji OŠ Mladost Biljani Nikšić, majci bivšeg osječkog prvotimca a danas pomoćnog trenera Osijeka II Vedrana Nikšića, uručio uramljeni dres potpisan od svih igrača NK Osijek.

(www.icv.hr, tj, foto: NK Osijek)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content