Žuta naljepnica stanuje u Otrovancu – Gault&Millau uvrstio je Zlatni klas u u prestižnu selekciju najboljih restorana Hrvatske

Jedan od dva najrelevantnija gastronomska vodiča na svijetu, jedan od najjačih brandova na međunarodnoj gastroomskoj scebni, Gault&Millau uvrstio je Zlatni klas iz Otrovanca u svoj vodič – Gault&Millau Croatia 2023. Vodič je pokrenut 1965. godine, izlazi u dvadesetak zemalja, a posebno je priznat u Austriji, Njemačkoj, Belgiji, Nizozemskoj, Švicarskoj, Sloveniji i Japanu.

Uživa velik ugled među putnicima i ljubiteljima dobre hrane i vina, koji s punim povjerenjem slijede njegove preporuke. Riječ je o nezavisnim, vjerodostojnim recenzijama, anonimnih ocjenjivača koji posjećuju restorane, sami plaćaju svoje račune i ocjenjuju hranu i uslugu. Žuta naljepnica Gault&Milalu vodiča je priznanje timu Zlatnog klasa i obitelji Tkalčec, za trud i požrtvovnost koju svakodnevno ulažu u posao, te iz dana u dan unapređuju gastronomsku ponudu Hrvatske. Ulazak u vodič, predstavlja ulazak u prestižnu selekciju najboljih restorana Hrvatske, a prepoznatljiva žuta naljepnica jamči provjerenu kvalitetu jela i usluga.

(vpz.hr, hr.gaultmillau.com)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content