VIDOVO 2023. Sve je spremno za 2. Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku koji se u četvrtak, 22. lipnja igra u Velikoj Črešnjevici

U organizaciji Mjesnog odbora Velika Črešnjevica, a pod pokroviteljstvom Općine Pitomača i Turističke zajednica općine Pitomača, te u sklopu obilježavanja Dana općine – Vidova 2023. u četvrtak, 22. lipnja održat će se 2. Big Cherry Open – turnir u odbojci na pijesku.

Turnir će se održati s početkom u 10 sati na odbojkaškom terenu u Velikoj Črešnjevici koji se nalazi iza društvenog doma. Natjecat će se 12 ekipa s četiri igrača u polju (s dozvoljenim zamjenama). Igrat će se na dva dobivena seta od 15 poena, a u slučaju neriješenog rezultata treći set igra se do 11 poena.

-Obzirom na prijavljene ekipe, kojih ove godine imamo čak od Zagreba do Slatine, očekuje nas vrlo kvalitetna i dobra odbojka. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže, da se dobro zabave i navijaju s nama na još jednom odbojkaškom turniru u Velikoj Črešnjevici – poručuju organizatori.

Kako je bilo na prošlogodišnjem turniru možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content