Brojni hitovi Slavonskih lola rasplesali i raspjevali publiku na koncertu u povodu Dana općine Suhopolje

U Suhopolju je sinoć (subota) bilo veselo, tamburaški sastav Slavonske lole održao je koncert za pamćenje i oduševio brojne Suhopoljčane i njihove goste. Nizali su se hit do hita za odlično raspoloženje u prepunom šatoru koji se smjestio u neposrednoj blizini Hrvatskog doma. 

Koncert popularnih tamburaša iz Đakova bio je “šlag na tortu” dana ispunjenog brojnim aktivnostima, a svakako treba istaknuti 18. izdanje Suhopoljskog kotlića, natjecanja u kuhanju paprikaša o čemu više možete pročitati OVDJE.

-Drage moje Suhopoljčanke i Suhopoljčani, sretan vam Dan vaše općine i blagdan svete Ane. Drago nam je što možemo uveličati program ovogodišnje proslave, a sada svi zajedno zapjevajmo i veselimo se – rekao je vokal Slavonskih lola, poznati Darko Ergotić.

Koncert je izazvao veliko zanimanje, a publika je zajedno s “lolama” pjevala brojne hitove poput “Sastala se braća”, “Sve je ona meni”, “Prijatelju nije lako”, “Vino daj”, “Kad procvatu jabuke”, “Duša bećarska” i mnoge druge.

Koncertu je nazočio i načelnik općine Suhopolje Goran Doležal, naglasivši kako je ovo bio pun pogodak.

-Prezadovoljan sam i drago mi je što smo našim mještanima podarili ovako odličan koncert. Riječ je o jednom od najboljih tamburaških sastava na našoj sceni već dugi niz godina i nije bilo sumnje u njihov vrhunski nastup. Da je ovo bio pun pogodak, dokaz je i broj okupljenih mještana općine Suhopolje, ali i gostiju iz svih krajeva županije. Hvala svima na dolasku i Slavonskim lolama na koncertu za pamćenje – rekao je načelnik Doležal.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content