Obilježen Dan Općine Erdut: Daljnja ulaganja u razvoj turističkih potencijala

Povodom obilježavanja Dana Općine Erdut u Domu kulture u Dalju održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Erdut. Uz ostale uzvanike sjednici su nazočili zamjenici župana Josip Miletić i Radomir Čvarković.

Čelnicima i mještanima Općine dožupan Miletić čestitao je na zapaženim rezultatima ostvarenim u proteklim godinama te je naglasio kako im Osječko-baranjska županija pruža punu potporu u realizaciji infrastrukturnih i ostalih projekata u nadležnosti županije.

– Uz to treba mudro koristiti i prirodne resurse koje ovaj kraj pruža, od plodne ravnice, vinograda, pa sve do moćnog Dunava. Uvjeren sam da će se zajedničkim naporima učiniti i puno toga dobroga u budućnosti – kazao je Miletić.

Općinski načelnik Jugoslav Vesić naglasio je kako je ispred njih rad na tome da se vrate rezultatima koje su ostvarivali u predpandemijskom razdoblju.

– Želimo ulagati u razvoj turističkih potencijala i različitih manifestacija, ali prije svega umlade i njihov ostanak u ovom kraju. Veseli nas što imamo i jako puno poljoprivrednika, oko 530 OPG-ova djeluje na području općine jer ipak smo mi poljoprivredna sredina – zaključio je Vesić.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content