Općina Donja Motičina putem programa HZZ-a zaposlila tri osobe

Općina Donja Motičina svojim mještanima pomaže u svim segmentima života, pa tako i u zapošljavanju. Ova je općina jedna od onih koja ima najviše realiziranih programa Zaželi, a sada uz taj program ostvarili su i mogućnost zapošljavanja još nekoliko osoba.

– Putem Zavoda za zapošljavanje ostvarili smo mogućnost da možemo zaposliti osobe u neke od naših udruga. Morali smo ispoštovati određena pravila, osobe su morale imati također određene uvjete i tako smo zaposlili tri osobe– kaže načelnik Željko Kovačević te naglašava kako su osobe zaposlene u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu, Nogometnom klubu i u Udruzi žena Seona.

– Puno znači zaposliti tri osobe, jer tu je riječ o osobnim dohocima od 9 mjeseci i normalno da, kada smo vidjeli tu mogućnost, istu smo i iskoristili. Općina stalno prati sve natječaje pa smo tako uočili i ovaj. Ima nas samo troje u JLS-u no ipak sve uspijevamo. Sve projekte realiziramo i uvijek smo među prvima na svim natječajima. To je odlična ekipa koja puno i savjesno radi i ja im se od srca zahvaljujem– zaključio je Kovačević.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content