U tijeku prijave za 17. memorijalnu utrku Kokočak – Orahovica posvećenu Momiru Krmpotiću, Milanu Puhaniću i Branku Jakliću

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Virovitičko-podravske županije i ove godine organizira tradicionalnu Memorijalnu utrku Kokočak – Orahovica i to 17. po redu posvećenu poginulim hrvatskim braniteljima Momiru Krmpotiću i Milanu Puhaniću, pripadnicima 132. brigade, te Branku Jakliću, pripadniku 2. bojne 132. brigade.

Utrka je na rasporedu 3. prosinca i to pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja, Virovitičko-podravske županije i Grada Orahovice, a start je u Kokočaku ispred spomen obilježja Momiru i Milanu u 10 sati.

-Ovaj memorijalni maraton je postao priča koja spaja ljude, udruge, branitelje iz cijele Slavonije i jedan je od prepoznatljivosti našeg grada i županije. Upravo zbog toga ustrajemo i dalje i već sada mogu reći da će na startu i ove godine biti oko stotinjak trkača. Hvala svima koji sve ove godine dolaze i trče za naše heroje jer ovim maratonom zajedno čuvamo uspomenu na njih i na Domovinski rat i na ovaj način sve to nikada neće biti zaboravljeno – rekao je predsjednik UHBL PTSP VPŽ Miroslav Milovuković.

Dolazak na cilj u Orahovicu očekuje se oko 12 sati, a prijave za sve koji žele trčati od Kokočaka do Orahovice otvorene su i mogu se dostaviti na mail [email protected] ili pozivom na broj mobitela 091/529 6337.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content