3. NL SJEVER Čović skinuo penal, Abe Dylan uposlio Rengela i Sinjakovića koji su poentirali za novu pobjedu Virovitice

U 23. kolu 3. nogometne lige Sjever nogometaši Virovitice na terenu Sportskog centra Vegeška u odličnoj utakmici pobijedili su ekipu Međimurja iz Čakovca 2:0.

Nakon nekoliko akcija u 21. minuti Abe Dylan Lorris Junior u gostujućem kaznenom prostoru pronašao je Ronalda Rengela, koji je pogodio za 1:0. U nastavku zanimljive utakmica Abe Dylan Lorris Junior u 39. minuti pronašao je Davora Sinjakovića koji postiže drugi domaći zgoditak.

Dvije minute kasnije domaća obrana nepropisno je zaustavila jedan napad gostujućih nogometaša, a sudac Nikola Sabolić pokazao je na bijelu točku. Loptu je uzeo Niko Ivančić, ali vratar David Čović obranio je njegov udarac, tako da se s rezultatom 2:0 otišlo na odmor.

U drugom dijelu nije posustao ritam iz prvog dijela. Domaća obrana uspjela je izblokirati sve opasnije gostujuće napade, dok su “narančasto – crni” nastavili s napadačkom igrom. U 73. minuti po treći puta zatresla se gostujuća mreža, ali zbog nedozvoljene pozicije Sinjakovića zgoditak nije priznat. Do kraja se rezultat nije mijenjao.

-Odigrali smo odlično, što pokazuje i krajnji rezultat. Mogli smo doći i do uvjerljivije pobjede. Vjerujem da ćemo u idućim utakmicama nastaviti u istom ritmu. Prvo ime ovog susreta bio je dvostruki asistent Abe Dylan Lorris Junior – rezimirao je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Virovitica – Međimurje 2:0
Igrač utakmice: Abe Dylan Lorris Junior

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content