Evo gdje dočekati Novu 2024. na području Virovitičko-podravske županije

Nova godina uveliko kuca na vratima. Novogodišnji aranžmani rezervirani su mjesecima unaprijed. Ukoliko ste jedni od onih koji još uvijek ne znaju gdje dočekati Novu 2024., donosimo nekoliko prijedloga kako se dobro provesti u blizini vlastitoga doma.

  1. Virovitica

Grad Virovitica i Turistička zajednica grada i ove godine pripremaju za svoje sugrađane doček Nove godine na otvorenom. Uz besplatan pjenušac, za atmosferu u najluđoj noći u godini zadužen je Gašo band. Doček uz glazbu i ples započinje u nedjelju, 31. prosinca od 23 sata u dvorištu Palače Pejačević.

Virovitica se i ove godine pridružuje ostatku 40-ak hrvatskih gradova i općina koji su odlučili u Novu 2024. godinu ući bez vatrometa, objavila je udruga Prijatelji Životinja.

2. Suhopolje

Suhopoljčane ove godine očekuje samo doček za one najmlađe, točno u podne u perivoju dvorca Janković. U 13 sati svi prisutni obilježit će dolazak Nove 2024. godine puštanjem balona, a djecu će zabavljati i prigodni animator. Mještanima će biti dijeljeno besplatno kuhano vino, čaj te dječji šampanjac.

3. Pitomača

Sve mještane općine Pitomača, uz pjesmu i ples, u Novu 2024. godinu uvest će Tamburaški sastav Frontmeni. Doček na Trgu kralja Tomislava započinje u nedjelju, 31. prosinca u 23 sata.

4. Slatina

Nova 2024. godina u Slatini se dočekuje na gradskoj pozornici na Trgu sv. Josipa, uz zvuke popularnog slatinskog pop/rock sastava Mad Foxx. Sve prisutne zabavljat će šarolik repertoar ispunjen najvećim domaćim i stranim hitovima. Program kreće od 22 sata i traje sve do 1 sat iza ponoći.

Slatina se također pridružuje gradovima koji ulaze u Novu godinu bez vatrometa, s ciljem zaštite okoliša, smanjenja negativnog utjecaja na zdravlje ljudi te sa sviješću o dobrobiti životinja.

5. Orahovica

Građani Orahovice imaju pregršt razloga da posljednji vikend u godini provedu upravo u svome gradu.

Večeras će u orahovačkom parku nastupiti Dora Vestić & Josip Horvat, a nedjelja, 31. prosinca, rezervirana je za doček Nove godine na otvorenom. Sve one koji najluđu noć odluče provesti u središnjem gradskom parku od 21:30 sati do ranih jutarnjih sati zabavljat će Tamburaški sastav “Čokanj”.

(www.icv.hr, dj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content