Treća adventska svijeća zasjala u Mikleušu, posjetitelje zabavljao Tamburaški sastav Vertigo

U Mikleušu je sinoć (subota) upaljena treća svijeća na adventskom vijencu, a upalio ju je predsjednik KUD-a Mikleuš Miroslav Lazar.

Paljenje treće svijeće, koja simbolizira radost, a naziva se još i pastirska svijeća, održano je u sklopu manifestacije “Advent u Mikleušu”.

Posjetitelji su mogli uživati u taktovima Tamburaškog sastava Vertigo, ali se i okrijepiti uz kuhano vino, čaj, fritule, langošice…

– Tik prije samog Božića pred nama je tjedan koji obilježava radost. Blagdanska događanja gotovo su na svom vrhuncu, a osjećaj one posebne čarolije može se itekako osjetiti u zraku. Zato su ti dani idealni da si naprosto dopustite biti radosni i zahvalni na svemu što imate. Što smo zahvalniji, to smo radosniji i privlačimo više pozitivnih stvari u naš život, a to će opet posljedično donijeti još više sreće. Budite radosni i dijelite svoju sreću s drugima. Život je prekratak za išta drugo. Pozivamo sve mještane naše općine, a i šire u subotu, 23. prosinca da nam se pridruže u paljenju i četvrte svijeće. Tom prigodom zabavljat će nas Tamburaški sastav Kontra – rekao je načelnik općine Mikleuš Robert Grabar.

(www.icv.hr, adf, Općina Mikleuš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content