KINO SLATINA Ovog vikenda na rasporedu je pet novih projekcija: Evo što vas sve očekuje

Kino Slatina i ovog vikenda donosi odlične naslove.

Program velike dvorane

EKIPA IZ DŽUNGLE 2: SVJETSKA TURNEJA
– animirani, komedija, avantura

Petak, 12. siječnja u 17 sati
Subota, 13. siječnja u 17 sati
Nedjelja, 14. siječnja u 17 sati

Koga pozivamo u pomoć kada misteriozni super-zlikovac prekrije džunglu ružičastom pjenom koja eksplodira pri dodiru s vodom? Ekipu iz džungle naravno! Manje od mjesec dana prije sezone kiša, utrka s vremenom je počela. Od Sjevernog pola do Dalekog istoka, prelazeći planine, pustinje i oceane, naši junaci će daleko od svoje omiljene džungle morati pretražiti svijet u potrazi za protuotrovom!

Cijena ulaznice: 3,50 eura

PČELAR
– akcija, triler

Petak, 12. siječnja u 19 sati
Subota, 13. siječnja u 19 sati
Nedjelja, 14. siječnja u 19 sati

Od redatelja hitova “Odred otpisanih” i “Fury” stiže nevjerojatna akcija s akcijskom zvijezdom Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi! Nakon što se povukao iz Pčelara, tajne elitne organizacije, Adam Clay živi usamljeničkim životom brinući se za svoje pčele. Međutim, kada njegovoj starijoj susjedi prevarom otmu životnu ušteđevinu s tragičnim posljedicama, Adam Clay se vraća u akciju. Odlučan potražiti pravdu za svoju susjedu, Clay otkriva mrežu smrtonosnih prijevara koje je orkestrirala moćna organizacija kojoj su meta najranjiviji slojevi društva. Dok se bori protiv agenata FBI-a, prevaranata 21. stoljeća, pa čak i vlastite zamjene u Pčelarima, Clayjeva misija evoluira u nešto veće: razotkrivanje sveprisutnog sustava korupcije koji prijeti društvu u cjelini.

Cijena ulaznice: 4 eura

ZARONI, PREŽIVI (15+)
– horor, triler

Petak, 12. siječnja u 21 sat
Subota, 13. siječnja u 21 sat
Nedjelja, 14. siječnja u 21 sat

Nema trčanja. Bez ronjenja. Nema spasioca na dužnosti. Nema kupanja nakon što padne mrak. Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., u filmu glumi Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier) kao Ray Waller, bivši bejzbol igrač prve lige prisiljen na prijevremeno umirovljenje zbog degenerativne bolesti, koji se seli u novi dom sa svojom zabrinutom suprugom Eve (Kerry Condon, nominirana za Oscar®, The Banshees of Inisherin), kćeri tinejdžericom Izzy (Amélie Hoeferle, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) i mladim sinom Elliotom (Gavin Warren, Fear the Walking Dead). Potajno se nadajući da će se, unatoč svim izgledima, vratiti profesionalnoj igri, Ray uvjeri Eve da će svjetlucavi bazen u dvorištu novog doma biti zabavan za djecu i pružiti mu fizikalnu terapiju. Ali mračna tajna u prošlosti kuće oslobodit će zlonamjernu silu koja će povući obitelj ispod, u dubine neizbježnog terora.

Cijena ulaznice: 4 eura

Program art dvorane

SAMO NE TI (15+)
– komedija

Petak, 12. siječnja u 18 sati
Subota, 13. siječnja u 18 sati
Nedjelja, 14. siječnja u 18 sati

Nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Stoga čine ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe – pretvaraju se da su par.

Cijena ulaznice: 4 eura

PUN POGODAK (12+)
– komedija, drama, sportski

Petak, 12. siječnja u 20 sati
Subota, 13. siječnja u 20 sati
Nedjelja, 14. siječnja u 20 sati

Dobitnik Oskara, Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok) je redatelj filma koji se temelji na istinitoj priči, a prati nogometnu momčad Američke Samoe, poznatu po svom brutalnom porazu od 31-0 protiv nogometne eprezentacije Australije 2001. godine. To je ujedno i najveći poraz, svjetski rekord zapravo, u povijesti međunarodnog nogometa. Kako se približavaju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ekipa zapošljava trenera Thomasa Rongena (Michael Fassbender) koji vjeruje da može pokrenuti najgoru svjetsku nogometnu momčad. Ono što slijedi je izvrsna komedija s puno srca.

Cijena ulaznice: 4 eura

(www.icv.hr, Kino Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content