Orešković Plenkovića usporedila s Hitlerom, oštro reagirala Mladež HDZ-a Virovitičko-podravske županije

Mladež Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije oštro je reagirala na izjave oporbene zastupnice Dalije Orešković zbog usporedbe predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića s Hitlerom.

-Kada hrvatski građani pomisle da bezidejna, jalova i demagoška oporba ne može pasti niže, pojavi se Dalija Orešković sa suludim izjavama u kojima je demokratski izabranog hrvatskog premijera poistovjetila s – Hitlerom. Iako nažalost svjedočimo niskoj razini komuniciranja oporbenih zastupnika, ovo je i za njih previše i degutantno.

Do sada nezabilježeni ispad može sugerirati samo jedno – Dalija Orešković otkriva svoje pravo lice, nimalo liberalno kako je pokušavala obmanjivati sve ove godine.

Možda je riječ o znakovima nervoze nakon što je postala svjesna da njena popularnost jedva prelazi – nulu. Vjerujemo kako će mnoge, mahom lijevo orijentirane udruge, kao i ‘progresivni’ političari najoštrije osuditi ovaj kontroverzan istup. Sve suprotno bilo bi duboko moralno i politički pogrešno’ – poručili su.

(Mladež HDZ-a VPŽ)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content