Županijska vatrogasna zajednica ima 17 novih vatrogasaca i devet vatrogasaca prve klase na istočnom dijelu županije

Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije nastavila je s organizacijom edukacija za vatrogasce za više činove te one koji žele postati vatrogasci na području županije.

Tako je proteklog vikenda, uz domaćinstvo Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zdenci, završena edukacija i polaganje za čin vatrogasca i vatrogasca prve klase za istočni dio županije, dok su paralelno još u tijeku edukacije i tečajevi za iste činove na području Gornjeg Bazja i Pitomače.

U Zdencima je položilo 17 vatrogasaca i devet vatrogasaca prve klase kojima su predavači bili Mateja Fras Venus, Matea Doner, Jovana Prpić, Antonija Medved i Siniša Ileš.

– Znamo koliko vatrogasci znače današnjoj zajednici i zato mi kao Županijska vatrogasna zajednica želimo imati što više osposobljenih ljudi u svom sastavu kako bi bili što spremniji i brojniji u pomoći ljudima i njihovoj imovini. Hvala svima koji su se odazvali na ovaj tečaj za istočnu županiju i čestitam svima na uspješno položenom ispitu– rekla je zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content